To je to što me zanima!

Ništa bez Modrića: Nadaju se da ostaje jer je kupio kuću

Navijači Tottenhama zaključili su da je hrvatski nogometaš Luka Modrić odustao od odlaska iz kluba zato što je kupio nekretninu u njihovu dijelu Londona, tko zna...
Vidi originalni članak

Strka koja se stvorila oko odlaska hrvatskog nogometaša iz Tottenhama ljetos je bila glavna nogometna tema u Engleskoj. Priča je dobila obrat nakon što je kupio kuću u dijelu Londona u kojem se nalazi taj klub, barem se tako nadaju navijači. London Evening Standard piše kako su zbog toga zaključili da Luka ostaje još najmanje godinu. Uz to, na treninzima i utakmicama izgleda puno sretnije nego prije nekoliko mjeseci. Međutim, možda je razlog Lukine sreće, kao i odluke da ostane, to što je s upravom dogovorio da će na tjedan zarađivati gotovo milijun kuna ako klub bude među prva četiri u ligi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bluegs77 16.11.2011.

    Kad zarađivaš milju tjedno možeš si vjerojatno priuštiti i dvije kuce u Londonu ako ti se ne putuje 15min od kuce do stadiona!

  • SpužvaBob 16.11.2011.

    I kao teško prodat kuću ak se seliš.

  • manchester1 16.11.2011.

    hahaahahah:) ovi novinari su svaki dan sve bolji:)kupio je kucu i zato ostaje u tottenhamu hahahahahaha:)kolko ja znam i chelsea je iz londona pa nevidim razlog zakaj si nebi mogo kucu kupit:)kao nemre jadnik putovat do stadiona od chelsea nema prijevoz morat ce ZET-om siromacek:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare