To je to što me zanima!

Ništa od AC Penzije: Fabio Cannavaro otišao u Al-Ahli

Kapetan talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro karijeru će nastaviti u Al-Ahliju, klubu iz Dubaija gdje je potpisao ugovor na 2 god
Vidi originalni članak

Bivšem nogometašu Real Madrida krajem šestog mjeseca istječe ugovor s Juventusom, a u torinskom klubu nisu mu htjeli ponuditi produljenje, pa je dogovorio suradnju s Al-Ahlijem uz zasad nepoznate finacijske detalje.
- Svojim potpisom ugovora za Al-Ahli ostvario sam svoje snove o životu u Dubaiju i završit ću karijeru u jednom od tamošnjih klubova – rekao je Cannavaro, rekorder po broju nastupa za talijansku reprezentaciju (132) svih vremena, koji će se od dresa "azzurra" oprostiti nakon Mundijala u Južnoafričkoj Republici. Cannavaro je rođen u Napulju, a za Napoli je igrao od 1992. do 1995. godine. Nakon toga je sedam godina nosio dres Parme, dvije sezone igrao je za Inter, pa dvije za Juventus, a od 2006. do 2009. godine bio je stoper Reala. Godine 2006. kada je predvodio kao kapetan "azzurre" do naslova svjetskih prvaka osvojio je i brojne individualne nagrade, među kojima su Zlatna lopta France Footballa, ili ona za najboljeg svjetskog nogometaša godine u izboru FIFA-e.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ddino 02.06.2010.

    tako se to danas radi... skupit love zadnju sezonu i u penziju uzivati

  • Marin16 02.06.2010.

    Koja dobra slika, hehe

  • dusansk 02.06.2010.

    potpisom ugovora za Al-Ahli ostvario sam svoje snove - ahahahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare