To je to što me zanima!

Ništa od duela Ronaldo - Messi! CR je i dalje pozitivan na koronu

Nakon što je prije devet dana i utakmice Portugala protiv Švedske dobio pozitivan test na covid-19, Cristiano Ronaldo (35) je u samoizolaciji. No, još se ne zna kad će se vratiti na teren jer je opet testiran pozitivno
Vidi originalni članak

Nakon što je Cristiano Ronaldo (35) napustio La ligu, čekali smo na novi službeni ogled protiv Lea Messija (34) koji se trebao dogoditi u drugom kolu lige prvaka kad Barcelona gostuje kod Juventusa, ali portugalski reprezentativac je još uvijek pozitivan na korona virus te neće moći sudjelovati na spomenutoj utakmici.

OTIŠAO U TORINO BEZ DOPUŠTENJA Ronaldo je opet u problemima: Prekršio protokol korona virusa

Prema protokolu Uefe, nogometaš treba biti pozitivan tjedan dana prije utakmice na kojoj će igrati, a CR to nije. Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je prije utakmice protiv Švedske u Ligi nacija dobio pozitivan test na korona virus, a tad je napravio manevar kako bi mogao zaigrati upravo protiv Barcelone.

Umjesto da ostane u karanteni u rodnoj zemlji, gdje je obvezna 14-dnevna samoizolacija nakon pozitivnog nalaza na korona virus, otputovao je u Torino u Italiji, gdje je na snazi odredba o desetodnevnoj obveznoj izolaciji. Ali ni to mu nije pomoglo, jer je njegov test još uvijek pozitivan pa se neće naći na popisu za utakmicu protiv Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO: CR i Georgina treniraju u izolaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, nema jačih simptoma te iskorištava slobodno vrijeme u svojoj vili na treninzima i bazenu, a možda je i od dosade promijenio imidž. Ošišao je karakterističnu frizuru te sad ima onu 'vojničku'.

VOJNIČKA FRIZURA Cristiano Ronaldo promijenio imidž za vrijeme samoizolacije

Bilo kako bilo, CR će morati još malo pričekati na povratak na teren, a njegovi će suigrači sigurno bez njega morati igrati protiv Verone u Serie A te Barcelone u Ligi prvaka, a Portugalac može samo čekati negativni test na covid-19.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • PFC1 22.10.2020.

    Nije sigurno jos uvijek da nece igrat,dovoljno je da bude negativan 24 h prije tekme

  • Hrvat u metropoli 22.10.2020.

    Ajojjjjj sve mi se čini da je ovo i kraj karijere.

  • obama terorist 22.10.2020.

    Covjek uziva na bazenu,slika misice ide u teretanu a ima smrtonosan virus! Zbog cega je svijet stao??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare