To je to što me zanima!

Ništa od Engleske: Soudani u subotu potpisuje za Saudijce?

Nakon dvostruke krune s Dinamom u sezoni u kojoj je bio najbolji strijelac Prve HNL sa 17 golova, Hilal Soudani na izlaznim je vratima. Sve je bliže unosnom transferu u Saudijsku Arabiju
Vidi originalni članak

Alžirski nogometni reprezentativac Hilal Soudani (30) idućih će dana gotovo sigurno završiti petogodišnju epizodu u Dinamu. Za napadača koji s "modrima" ima još dvije godine ugovora interes je pokazalo nekoliko klubova.

Nottingham Forest bio je blizu dogovora s Dinamom oko odštete koja bi iznosila oko tri milijuna eura. I sam Soudani htio bi ispuniti životnu želju da zaigra u Hrvatskoj, no čini se kako se u posljednji trenutak - i to uspješno - uključio klub s Dalekog Istoka.

Al-Ahli, trostruki prvak Saudijske Arabije dao je 24-satni ultimatum Soudaniju i Dinamu na koji su oni pristali, piše alžirski list El Khabar, ne navodeći njene financijske detalje. Sasvim sigurno radi se o ponudi koja je i igrača i klub - izula iz cipela.

Poznatiji imenjak Saudijaca, egipatski Al Ahly, također se zanima za Soudanija i vidi ga kao zamjenu za prvog strijelca, Marokanca Walida Aazroua (22). Alžirac bi, ipak, trebao u Arabiju, a cijeli bi posao, kako tvrde mediji iz njegove države, trebao biti dovršen u subotu, nakon utakmice s reprezentacijom protiv Zelenortskih Otoka. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dex28 08.06.2018.

    Sprdali se hajduku a sad i dinamo prodaje Arapima nema mamica nema love nema ni transfera bogatih a uskoro neće vise bit ni prcije hahahaha

  • gloop378 02.06.2018.

    Članak kao da ga je pisao moj deda od 92 godine...

  • malibandic 31.05.2018.

    Samo neka ide Simulani glumac i zaštičeni medo ima kod nas dobrih igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare