To je to što me zanima!

Ništa od jadranskog derbija? Hajduk i Rijeka traže odgodu...

Predstavnici Hajduka i Rijeke zatražili su od HNS-a da odgodi njihovu prvenstvenu utakmicu koja bi se u nedjelju trebala igrati na Poljudu. Čeka se odluka komisije...
Vidi originalni članak

Peripetije oko postavljanja novog travnjaka na Poljudu još nisu gotove pa je nedjeljni jadranski derbi između Hajduka i Rijeke pod sve većim upitnikom. Sami predstavnici klubova otišli su korak dalje i HNS-ovoj Natjecateljskoj komisiji poslali zahtjev za odgodu utakmice.

Novi travnjak izrađen u Austriji još je uvijek na putu iz Austrije, pa bi se odigravanjem utakmice u svega nekoliko dana nakon postavljanja mogla nanijeti velika šteta. Pitanje je zašto to službenici kluba s Poljuda nisu prije predvidjeli.

Kako donosi Goal, komisija na čelu s Ivicom Šparavcem nije dužna ispuniti volju klubova, pa bi konačna odluka mogla biti da se utakmica igra na rezervnom Hajdukovu stadionu, onom u Dugopolju iako nema dovoljno mjesta za sve pretplatnike "bilih".

Hajduk nije pristao na opciju zamjene domaćinstava jer bi im to značilo peto uzastopno gostovanje.

Odluka o (ne)odigravanju jadranskog derbija očekuje se već u utorak, a bude li zahtjev klubova odobren, kao najizgledniji se datum utakmice spominje 20. studenog, četiri dana nakon utakmice Italije i Hrvatske u kvalifikacijama za Euro.

HNS je priopćio kako će se odgođena utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa između Lekenika i Rijeke održati 9. listopada na Gradskom stadionu u Sisku. Utakmica je odgođena zbog natopljenog Lekenikova terena nakon poplava u tom kraju.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • dazoh 30.09.2014.

    Brže zovite sve koji su kupili po komad trave da je donesu natrag.

  • Torcaast 30.09.2014.

    Za hajduk bi bilo bolje da se utakmica igra

  • LeonidasErbatidis 30.09.2014.

    3 0 ZA RIJEKU PA KO PAMETAN MINJA TRAVU USRED SEZONE?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare