To je to što me zanima!

Ništa od povratka u Dinamo: Robert Murić otišao u Bragu

Kad je Zdravko Mamić u sudnici, usred spora s obitelji Murić, zagrmio: 'Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću pet milijuna eura', činilo se kako se Robert vraća. No ništa od toga
Vidi originalni članak

Iz Dinama je otišao bez i jedne seniorske minute kao jedan od najvećih talenata Europe, nije se naigrao u Ajaxu u dvije sezone, prebačen je u drugu momčad, a prošlu sezonu proveo je talijanskoj Pescari gdje je zabio jedan gol.

Robert Murić (21) otišao je prema Portugalu gdje će potpisati za Bragu, momčad od gotovo 50 milijuna eura u kojem ga trener Abel Ferreira vidi kao lijevo ili desno krilo. Mladi Hrvat za mjesto će se boriti s Braginom desetkom Portugalcem Xsadasom, koji vrijedi oko 1,2 milijuna eura te skupljim Fabijem Martinsom na drugom krilu kojem je vrijednost oko 1,75 milijuna.

Pojavila se priča i da bi se Robert Murić mogao vratiti u Dinamo s kojim se rastao u sve samo ne lijepim okolnostima. Kad je Zdravko Mamić u svibnju prošle godine u sudnici, usred spora s obitelji Murić, zagrmio:

- Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati velik novac!

Činilo se to kao gotova priča. Navodno ni Robert, a ni njegova obitelj, nisu imali ništa protiv da pokuša još jedanput, no Murić je iz Ajaxa otišao u Pescaru, a sad i u Bragu koja će, prema svemu sudeći, otkupiti njegov ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cro007 31.08.2017.

    on je svoje odigrao cim je mamicu okrenu leđa

  • dzaja1986 31.08.2017.

    steta je napravljena vec...mogel je biti jbn igrac koji bi iz dinama otisel u bilo koju ligu petice i to za 15-20 mil...

  • Arzancanin 31.08.2017.

    Propao je kao argokor 😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare