To je to što me zanima!

Ništa od utakmice Pod Bijelim brijegom: Nema dozvole Uefe

Prijateljska utakmica Hrvatske i Zrinjskog u Mostaru trebala je biti igrana 1. lipnja, no iz Uefe ipak nije stigla dozvola i reprezentacija neće igrati Pod Bijelim brijegom
Vidi originalni članak

Prijateljska utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i Zrinjskog neće se odigrati 1. lipnja kako je bilo najavljeno. Ta je vijest prostrujila Hercegovinom u ponedjeljak ujutro, mnogo je razočaranih navijača koji su silno htjeli vidjeti "vatrene" u akciji, tim više što će biti na pripremama u obližnjem Međugorju.

Više je objašnjenja zašto do ove utakmice neće doći, no sada je jasno da dozvola od Uefe za ovaj dvoboj nije stigla. A bez Uefine potvrde/dozvole takva se utakmica ne može  odigrati. 

Ubrzo je stigla i potvrda iz Nogometnog saveza  Bosne i Hercegovine. Naime, iz krovne udruge bosanskohercegovačkog nogometa tvrde da su  nakon svog pisma u kojem su tražili očitovanje dobili obavijest iz Uefe  u kojoj se tvrdi da "ne postoji dozvola za odigravanje prijateljske utakmice Hrvatske i Zrinjskog  1. lipnja  u Mostaru".

U dobijanju te dozvole bitnu ulogu trebao je imati HNS! Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak nam kaže:

- Ne može biti otkazano nešto što još nije bilo decidirano dogovoreno. Kako sada stvari stoje nisu ispunjeni svi uvjeti za odigravanje ove utakmice. Više detalja znat ćemo naknadno.

Propada tako, eto, ideja izbornika Igora Štimca da svoje izabranike predstavi u Mostaru  u prijateljskoj utakmici koja bi sigurno napunila stadion Pod Bijelim brijegom.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • sele10 27.05.2013.

    UEFA je zabranila utakmicu zato što Praljak,Prlić i ostala ekipa iz Haga ne može doći tekmu.

  • vbuhac2 27.05.2013.

    Hercegovina neka skupi svoju ekipu.i neka dođu kod nas igrati sa našom reprezentacijom.to je najbolje.svi naši igrači koji su poriklom hercegovci neka obuku hercegovački dres.nema uefa šta nama govoriti tko s kim igra.

  • mata1 27.05.2013.

    krivo balijama sto mali Halilovic nije oso u njihovu repku..djubrad balinska mostarska..

Komentiraj...
Vidi sve komentare