To je to što me zanima!

Ništa od žalbe: Vijeće sportske arbitraže HOO-a odbilo Hajduk

Hajduk je zatražio izvanredno preispitivanje odluke HNS-a kojom je maksimirski derbi registriran rezultatom 3-0 za Dinamo, no HOO-ova arbitraža odbila je zahtjev
Vidi originalni članak

Neodigrani derbi između Dinama i Hajduka 22. studenog prošle godine u Maksimiru ostat će registriran pobjedom "modrih" 3-0.

Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni donio je odluku o pobjedi Dinama bez borbe zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka, a uprava "bilih" žalila se na tu odluku Vijeću sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora tražeći izvanredno preispitivanje odluke HNS-a.

Vijeće je zahtjev ocijenilo neosnovanim te je potvrdilo odluke Povjerenika za natjecanje i Komisije za žalbe HNS-a, stoji na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Između ostaloga, Vijeće je utvrdilo da je HNS imao pravo imenovati tijela natjecanja Prve HNL, pa tako i povjerenika natjecanja; da je nesporno da je HNK Hajduk odbio nastupiti na predmetnoj utakmici i da je tako odlučio Nadzorni odbor na telefonskoj sjednici; da nije bilo razloga za odgodom početka utakmice; da nije bilo razloga za izuzećem predsjednika i članice Komisije za žalbe Davora Blaškovića i Valentine Koprivnjak; da je Komisija za žalbe pravilno imenovana i da je pravilno održana sjednice te Komisije, stoji u objašnjenju odluke.

Hajduk ipak neće morati nadoknaditi financijsku štetu nastalu neodigravanjem derbija, ali samo zato što Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom, ocijenilo je Vijeće sportske arbitraže HOO-a.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • marin007 05.04.2015.

    hajduk,, vama treba jedan mamić da vas spasi,, eto dinamo vas opet poštedio i nije tražio još i novac kojeg hajduk nema

  • srakar 04.04.2015.

    Hajduk je nekad bio ponos čak i europskog nogometa, a danas;sramota čak i za hrvatski nogomet! Zašto? Kad će pravi Hajdukovci reći dosta? Onaj fiškal Će vas pokopati.Vidite da se gasi vječni derbi.sada ćemo se morati (DInamo) okrenuti nekim drugim derbijima Rijeka, Split itd...

  • Bonny x 04.04.2015.

    ma... ne razumi/e on/i to ;) niti ce ikad razumit ;) Dinamo klub pun para (oni tih para nikad vidit nece niti im ikakve koristi od njih), dinamo na vrhu ljestvica (al samo domacih) pa opet nema navijaca na stadionima, Dinamo ima velikog tatu Maminja, a sve sta od njega imaju je ruglo uz duz i popriko... Izvodi, psuje, vrijedja, kida majice, kida novcanice... a oni i dalje doma, bez posla i bez tih novcanica i skupocijenih majica koje on kida bez da trepne... Jbg, al oni imaju TIPKOVNICU ;) A na drugu stranu mi TOVARCINE uzivamo u svom klubu i kad gubi ko nikad ;) I dalje nam je ponos i bez problema izadjemo na ulicu/rivu kad je za njega!!! al ne 1000 navijaca ko za Dinamo nego 50000 ;) al sta ces, mi smo KMECAVCIIIII!!! i neka smo, meni je drago!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare