To je to što me zanima!

Niste gledali uživo? Pogledajte sažetak! Kako Hrvatice briljiraju

Tea Pijević spustila je roletnu na gol i izludila Njemice, Ćamila Mičijević opet visinom probijala protivnice, a Ana Debelić bila naša najefikasnija igračica u napadu. Pogledajte povijesnu pobjedu
Vidi originalni članak

Televizijski prijenos utakmica hrvatske ženske rukometne reprezentacije dostupan je manjem broju ljudi koji posjeduju platformu operatera 1 pa se većina Hrvata za okršaj protiv Njemačke, kao i one ranije na Euru u Danskoj, snalazila na razne načine.P

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice u polufinalu Eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska će za nedjeljno finale igrati u Herningu u petak od 18 sati protiv braniteljica naslova Francuskinja. U drugom polufinalu sastaju se Norveška i Danska (20.30). Utakmica za broncu je u nedjelju od 15.30, a od 18 sati finale.

POGLEDAJTE SLAVLJE NAŠIH POLUFINALISTICA: 

Hoće li biti prijenosa polufinala u petak na svima dostupnom kanalu, još nije poznato. Hrvatska televizija je zainteresirana otkupiti prava od PlanetSporta na kojemu će se do kraja, u svakom slučaju, emitirati preostala dva meča izabranica Nenada Šoštarića u borbi za medalje.

Ali, ako ste već bili u većini koja nije imala gdje pogledati utakmicu, sve bitno možete pogledati u petominutnom sažetku.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Ana Debelić zabila je šest golova, Ćamila Mičijević četiri, Josipa Mamić i Valentina Blažević po tri, Katarina Ježić dva, Dejana Milosavljević, Dora Krsnik, Larissa Kalaus, Paula i Stela Posavec po jedan.

POGLEDAJTE SJAJAN GOL ĆAMILE MIČIJEVIĆ:

Fantastične su bile djevojke na golu. Tea Pijević obranila je 13 lopti i proglasili su je igračicom utakmice, Lucija Bešen četiri.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • igidus 16.12.2020.

    krv znoj i suze cure miša vam jebem uzeli ste mi pol života kao i kauboji... BRAVOOOO

  • rokospartanius 16.12.2020.

    žalosno, naša nacionalna televizija frula....moramo "kod stranaca" gledati utakmice. Curke uljepšali ste mi ovaj tmurni 12 mjesec! Najbolje ste!! 

  • rodoc1905 16.12.2020.

    stvarno treba masovno svi da otkažu pretplatu HRT-u. ovo je više smješno postalo, postalo je gore nego u SJ. Koreji, samo politika, lopovi, kriminalci, serije a Hrvatske reprezentacije nigdje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare