To je to što me zanima!

Nisu ga pustili na stadion pa se vratio i priredio im katastrofu

Mariborčani su pretrpjeli jedan od najtežih poraza u svojoj povijesti. Liverpool je na Ljudskom vrtu slavio 7-0 i oborio neke rekorde, a Roberto Firmino bio je posebno motiviran...
Vidi originalni članak

Trebao je to biti nogometni praznik u susjednoj nam Sloveniji, no završio je apsolutnom katastrofom za slovenskog prvaka Maribor. Liverpool je na Ljudskom vrtu zabio sedam komada u slavlju 7-0, što je najveća gostujuća pobjeda engleskih klubova u Europi - ikad.

Maribor je protiv Liverpoola, koji jest vrlo dobra momčad, no nije u nekoj bajnoj formi (13 bodova u osam kola u Premiershipu uz remije protiv Seville i Spartaka u LP), izgledao kao skupina amatera. Englezi su redali šanse kao na treningu, a obrane domaćina - nije bilo.

Golijadu je počeo Roberto Firmino, čovjek kojega sat vremena prije službenica nije htjela pustiti na stadion jer nije imao akreditaciju pa se Brazilac morao po nju vraćati u autobus. I odlučio je posebno zapapriti Mariborčanima, zabio je dva komada i još jednom asistirao.

Liverpool je izjednačio i rekorde najvećih gostujućih pobjeda u Ligi prvaka. Jednakim rezultatom završavali su i ogledi Žiline i Marseillea te BATE-a i Šahtara. Osim toga, prvi su engleski klub koji je zabio četiri gola u prvom poluvremenu gostujuće utakmice u Ligi prvaka.

Osovina Firmino - Salah riješila je Slovence u prvom poluvremenu. Egipćanin je također zabio dvaput i jednom asistirao pa su ta dvojica igrača bila uključena kod deset golova u svim natjecanjima ove sezone u samo 13 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • _morti_bu_ 18.10.2017.

    Jedino slovenke primaju više od ovih.

  • Mercedes s klasa 18.10.2017.

    Ne mogu redsi tolko punit kolko mariborčani mogu primit

  • Firefox_1 18.10.2017.

    Ovi su gori i od našeg Dinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare