To je to što me zanima!

Nisu se dogovorili: Xavi ne želi iznevjeriti šeika, ostaje u klubu

Španjolski mediji su u roku od nekoliko sati morali sami sebe demantirati. Naime, iako se spominjalo kako su Xavi i Barcelona u subotu dogovorili uvjete, na trećem sastanku dogovorili su da Španjolac ostaje u Al Saddu
Vidi originalni članak

Navijači Barcelone ipak će morati smiriti veselje. Legenda kluba Xavi (39) koji trenutno vodi katarski Al Sadd, tamo će ostati bar do ljeta, prenosi Mundo Deportivo. Iako su španjolski mediji jutros na naslovnicama pisali kako je ovo gotova stvar, novi zaokret dogodio se nakon trećeg sastanka u klubu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako su im potvrdili povjerljivi izvori iz kluba, Grascar Grau i Eric Abidal i treći su se put sastali sa bivšim veznjakom Barcelone koji im je rekao kako još nije vrijeme za njegov povratak na Nou Camp. Želi završiti ugovor s trenutnim klubom te tako održati dobre odnose s Al Saddom i katarskom kraljevskom obitelji. 

Nadalje, Barcelona ga i dalje vidi kao novog vođu te će ga pokušati dovesti na ljeto, a ugovor s katarskim klubom mu traje do 30. lipnja pa je za očekivati da bi Xavi put Barcelone najvjerojatnije trebao na ljeto. Xavija sad čekaju novi izazovi u katarskom Kupu, a Barcelona će morati nastaviti sezonu pod Ernestom Valverdeom (55).

Tako su informacije Khalida Waleeda o novom treneru Barcelone izgleda pale u vodu, a Xavi nastavlja po starom. Xavi Hernandez je legenda Barcelone i u paru s Andresom Iniestom činio je vezni duo koji je osvojio sve što se može osvojiti u svijetu nogometa. Njegovo nogometno znanje i umijeće graniče s ovozemaljskim, a za Barcelonu je odigrao 769 utakmica, zabio 85 golova te ostvario 184 asistencija.

Barcelona mu je bila jedini klub u karijeri s kojim je osvojio 17 velikih trofeja prije nego je karijeru odlučio završiti u 2019. godine u Al-Saddu, kojeg je odmah po završetku karijere i preuzeo.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dottie 12.01.2020.

    Bitno da ste vec napisali Valverde out, Xavi danas potpisuje? i onda stavite taj upitnik jer znate da lazete i pisete dezinformacije.

  • Veki-Zagreb 12.01.2020.

    a šeik ima prstiće na detonatoru povezanim s nečim ispod nosivih elemenata Camp Noua...

  • mestar 12.01.2020.

    Pametna odluka Xavija.Barcelonu jos jedino Messi drzi da bude na toj razini. Nije trener kriv ali kao vec po obicaju uvjek je trener kriv a ti sto vode klubsku politiku zaluzni kad ide dobro i pobjediva ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare