To je to što me zanima!

Nisu zaboravili: Drogba i Terry nisu ni gledali finale

Igrači Chelseaja u polufinalu su ispali od Barce zahvaljujući sudačkim pogreškama. Rane su još uvijek svježe, prijenos iz Rima bio je prebolan
Vidi originalni članak

Ogorčeni što ove srijede sami nisu bili na travnjaku rimskog Olimpica, neki nogometaši Chelseaja iz protesta nisu niti željeli gledati finale Barcelone i Manchester Uniteda (2-0). Slike perfidnog suđenja na uzvratnom polufinalnom ogledu Chelseaja i Barcelone (1-1) još su uvijek svježe kod igrača Chelseaja, pa je tako njihov kapetan John Terry izjavio:
- Još me uvijek mnogo boli ta utakmica. Trebali smo mi biti u Rimu i dodatno bi se živcirao da gledam finale. Ne mogu, nemam snage za to - izjavio je Terry koji je u Moskvi prošle godine promašio jedanaesterac kojim bi, već tada, donio svom klubu prvi naslov prvaka u povijesti (protiv Manchester Uniteda).
Jednako frustriran je još uvijek i Didier Drogba.
- Nisam lud da gledam utakmicu. Izaći ću vani i potražiti prostor koji nema televizije - rekao je Drogba neposredno prije finala u Rimu.
Igrači Chelseaja vjerojatno su još rezigniraniji bili nakon ishoda finala, jer je Barcelona, koja je na kraju slavila, bila potpuno podređena na njihovom Stamford Bridgeu, uz ogromnu podršku suca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stršljen 28.05.2009.

    Pravila nogometne igre govore što je prekršaj u centru igrališta jednako je i u 16 metara, znači važi za čitav teren. Nema tu šta da se kaže. Bilo je sigurno dva kaznena udarca. No, ne može se govoriti da je sudac plaćen, već je to čisto njegova glupost, nije dozreo za takvu utakmicu, no to je UEF-in i Platinijev minus.

  • bays 28.05.2009.

    drogba ne kenjaj. igrali ste bunker pri vodstvu i sa igračem više, drago mi je da niste ušli u finale jer bi opet morali gledati penale nakon 120 minuta bez golova

  • zzmm 28.05.2009.

    šteta što nisu gledali,naučili bi puno toga.priznajem...bunker su naučili igrati ali tako se ne osvaja liga prvaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare