To je to što me zanima!

Niti Dejan Lovren nije mogao ništa: Lagana pobjeda Cityja

Za momčad Southamptona igrao je svih 90 minuta hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, no nije uspio zaustaviti sjajne napadače Manchester Cityja. Završilo je 4-1
Vidi originalni članak

Southampton je prva momčad koja je zabila gol iz penala na Etihadu od listopada 2011. kada je to uspjelo Wolverhamptonu. Svejedno su izgubili 4-1.

Zabio je Rickie Lambert, koji je kao i Ivan Krstanović, zabio sve penale koje je izveo. Ovo mu je bio 31. penal i niti jedan nije promašio. Slavio je Lambert izjednačujući gol čekajući da sudac odsvira kraj poluvremena. 

No uslijedio je neobjašnjiv pad Southamptona i u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena primili su dva gola. Asistent je bio David Silva, koji je najbolji asistent Premiershipa. Otkad je stigao na Otok, u kolovozu 2012., Španjolac ima 39 asistencija, kao nitko u Premiershipu. Jednu asistenciju upisao je i Kolarov, koji je ove sezone branič s najviše asistencija. Ima ih šest.

Za momčad Southamptona igrao je svih 90 minuta hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, no nije uspio zaustaviti sjajne napadače Cityja. 

Inače, Manuel Pellegrini ove je sezone koristio najmanje igrača od svih engleskih Premierligaša. U 31. prvenstvenoj utakmici koristio je 23 igrača. 

Skočili su na 2. mjesto, a sljedeće kolo igraju protiv Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • SWEET CHILD 05.04.2014.

    dejo je odličan obranbeni no nije svemoguć...

  • BosnaBrcko 05.04.2014.

    city bi pobjedio iovak ionak...vise su imali zelju vise izgarali trudili se vise presinga tako da..moraju zapet ako zele osvojit titulu druge nema

  • ManituApach 05.04.2014.

    pa da valja igrao bi u nekom poznatom klubu,a ne u klubu bez ikakve historije

Komentiraj...
Vidi sve komentare