To je to što me zanima!

Nitko ga ne želi: Balotelli na treninzima s četvrtoligašem

Nekad velika nada talijanskog nogometa, Mario Balotelli (30), traži novi klub u kojem bi nastavio karijeru jer je ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao slobodan igrač
Vidi originalni članak

Talijanski napadač Mario Balotelli (30) još uvijek traži novi klub, a trenutno trenira u talijanskom četvrtoligašu Franciacorti. Ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao je slobodan igrač pa traži klub u kojem bi nastavio karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Balotellija potjerali s treninga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što je u svijetu nogometa poznat kao jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača, nerijetko je u javnosti poznat po nedisciplini i postupcima koji ne dolikuju igraču svjetskog ranga. 

Upravo zbog problematičnog i netipičnog sportskog ponašanja, Balotelli nikad nije ostvario svoj puni potencijal. 

PRINCE AMPEM Šibenski junak o selfiju koji je oduševio Hrvatsku: 'Foru sam pokupio od Marija Balotellija'

Do sada je u karijeri nosio dresove nekoliko europskih nogometnih velikana, uključujući one Intera, Milana i Liverpoola, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji gdje je u 19 utakmica zabio pet golova. 

Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu "azzurra" ostvario je 2018. godine.

FOTO: MARIO SE ŽENI Nestašni Balo nema klub, ali je našao BB zvijezdu i zaprosio je

Sada trenira u niželigaškom klubu Franciacorta za koji mnogi nisu nikad ni čuli, a sjedište kluba je u blizini njegovog rodnog grada Brescie. 

Balotelli je prijatelj s direktorom ovog kluba, a pitanje je hoće li se problematičnom nogometašu uopće ukazati neka ponuda, s obzirom da su klubovi svjesni rizika koji s njim dolazi.

TKO ĆE IH UGRABITI? Tri 'vatrena', Balotelli, Pato i najjači slobodni igrači na tržištu

Prema Transfermarktu, Mario Balotelli procijenjen je na tri milijuna eura te je i dalje navedeno da nema klub. Istovremeno, cjelokupna momčad Franciacorte vrijedi svega 1.15 milijuna eura. Njihov najvrjedniji pojedinac nakon Balotellija procijenjen je na svega 150.000 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Petrinja u ❤ 07.11.2020.

    On i Halil, koji tandem. A to ce Wengerov raznosac cunjeva i sam uvidjeti. Pri vengo ga potiraju. A e

  • battaglin 07.11.2020.

    bio zamljiv samo zato sto je garo sa talijanskim imenom

  • 07.11.2020.

    Šteta za njega , bio je izvanredan igrać.

Komentiraj...
Vidi sve komentare