To je to što me zanima!

Nitko kao Barcelona: Pobjedom protiv Valencije ušla u povijest

DOMINACIJA Barcelona je dobila Valenciju na Nou Campu 2-1 golovima Suareza i Umtitija, Parejo je zabio za goste iz penala. Barci je to bila 39. utakmica bez poraza u La Ligi čime je preskočila Real Sociedad
Vidi originalni članak

Barceloni se nakon 2-1 pobjede protiv Valencije na Nou Campu u 32. kolu La Lige smješi sedma titula prvaka Španjolske u zadnjih 10 godina. Dominacija je to Katalonaca u španjolskom prvenstvu, a nakon Valencije skinut je i još jedan rekord.

Bez poraza je Barcelona 39 utakmica zaredom u La Ligi što nije uspjelo niti jednoj španjolskoj momčadi. Barcelona je dosad rekord dijelila s Real Sociedadom, koji je u sezoni 1979./1980. bio bez poraza 38 prventsvenih utakmica u nizu.

Bila je ovo prva utakmica Barcelone nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka, nakon 3-0 poraza u Rimu. Barca je bila bez Rakitića koji je operirao palac lijeve ruke.

U sredini su igrali Paulinho i Busquets, šansu od prve minute dobio je i Coutinho. U nastavku je ušao i Dembele koji je neopreznim startom skrivio penal.

Valencia je igrala otvoreno, stvorila je dosta šansi, ali Barca je prva povela. Sjajna lopta Coutinha za Suareza i 1-0 za Katalonce u 15. minuti.

Početkom drugog dijela zabio je i Umtiti, a Valencia se vratila iz penala četiri minute prije kraja, pogodio je Parejo, nakon što je Dembele neoprezno uklizao i skrivio penal.

Pobjeda Barcelone koja je sad 14 bodova ispred Atletico Madrida...

Idi na 24sata

Komentari 114

  • nokia0102 15.04.2018.

    Da li je neko video onog malog igraca da igra, nema ga vec par dana?!

  • daniel1978 15.04.2018.

    Prvenstvo je riješeno odavno, čestitke Barceloni na naslovu!

  • 14.04.2018.

    šta ce im naslov španjolske kad su ligu prvaka izgubili,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare