To je to što me zanima!

Nitko ne želi Radića: Perasović i Spahija žele biti novi izbornici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još me boli taj poraz u četvrtfinalu EP-a 2005. kopka me taj neuspjeh i naravno da bih se želio vratiti. No, puno je upitnika, amoram se čuti i s Radićem, kaže Spahija
Vidi originalni članak

Mnogo je bivših izbornika i igračkih legendi koji pozivaju na Radićevu smjenu.

- Radić je veći krivac od Vrankovića, treba se riješiti njega i onog njegovog Stručnog savjeta. To je farsa - rekao je Mirko Novosel.

Samo, ta ideja neće tako lako proći. Generacija ‘92. s Rađom, Cvjetičaninom, Stojkom, Mršićem... pokušala je pokrenuti promjene, no vrlo brzo ta je inicijativa doživjela krah.

- Ne zanima me hrvatska košarka. Kad sam imao nešto reći, brzo sam ‘pometen’. Da mislim da ima i 0,1 posto šanse da se nešto promijeni, sigurno bih se ponovno borio - istaknuo je rezignirani Dino Rađa.

Vranković će uskoro sigurno biti bivši izbornik i već je počela utrka za novim imenom. Prvi na listi je Neven Spahija, koji je reprezentaciju vodio na EP-u 2003. i 2005. godine, a i Velimir Perasović je u utrci.

- I još me boli taj poraz u četvrtfinalu EP-a 2005. kopka me taj neuspjeh i naravno da bih se želio vratiti. No, mnogo je upitnika, a moram se čuti i s Radićem - rekao je Spahija.

Sinoć su se košarkaši vratili kući. Na Plesu su ih dočekale, cure i supruge. Za razgovor baš i nisu bili, brzo su se razbježali. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • poly2609969 07.09.2011.

    Kako nije kriv kad svi znamo da pod njegovim vodstvom ima najviše namještenih utakmica u ligi a bome i svih ovih godina hr.košarka se nije pomakla na bolje nego na naj gore da gore više i ne može. Finska i Makedonija idu dalje.

  • domas_1 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zlatko42 07.09.2011.

    jasno je da hrvatska nema kvalitetnog trenera, po meni preostaje jedino aco petrović, a još bolja varijanta bi bila nagovorit Mirka Novosela koji je jedini u stanju vratit Hr.košarku tamo gdje joj je mjesto...........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare