To je to što me zanima!

Nitko neće na klupu?! Pa ajmo probati s Osibovim na Belupo

Momčad Hajduka bi u nedjelju protiv Slaven Belupa trebao voditi Mario Osibov. Nakon toga čelnici kluba će donijeti odluku hoće li dovesti stranca ili ostaviti Marija
Vidi originalni članak

Ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, momčad Hajduka u Koprivnici bi trebao voditi dosadašnji trener B momčadi Mario Osibov, a čelnici kluba će do kraja tjedna donijeti konačnu odluku kome trajno povjeriti momčad - strancu ili Osibovu.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić ustrajan je u namjeri da na klupu Hajduka dovede stranog trenera, stoga špekulacije o nekim domaćim imenima nemaju podlogu. Istina, jučer ujutro kao ozbiljan kandidat figurirao je i iskusni Ivan Katalinić, koji je zajedno sa sportskim direktorom Nenadom Pralijom trebao preuzeti kompletnu struku, no ta je opcija bila aktualna samo ukoliko ode i kompletno vodstvo kluba.

Onog časa kad su Brbić i društvo najavili da ostaju, Katalinić i Pralija ispali su iz kombinacija, a oživjela opcija stranac.

Brbić je i prije Poklepovića namjeravao dovesti trenera stranca, dugo je pregovarao s Edoardom Rejom, nakon njega su bili aktualni Victor Munoz i Ricardo Moniz... Tko je četvrti kandidat, još uvijek je nepoznato, tako da bi momčad za početak trebala biti povjerena Osibovu. Ni kriv ni dužan upao je u “kašetu brokava”. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DarkoVukovic_1 24.04.2015.

    dosta je sprdacine oko hajduka ovih dana,pa i unazad par godina,klub prozivljava najgore vrijeme od postanka kluba,a ovi koji taj klub vode koji je nekom svetinja,a nekom tek izvlacenje love iz istog i svjesno ga vode u propast nezele napustiti svoje foteljee i pozicije za sto bas i nimalo slabo placeni.upravo hajduka pa disu vam moralne vrijednosti da se sami povucete,i date nekome ko ce bar probati voditi klub,ko ce znati prepoznati tradiciju tog kluba,i vrijednosti koji je taj klub imao.a da nepricam o toboze navijacima tzv.torcidi od njih 100 posto 80 posto su huligani,narkomani,i propalice,i 20 posto onih koji zaista vole i cijene svoj klub pa i sad kad je u ovako teskoj situaciji,ali nazalost ovih 80 posto propalica i huligana,sami sebe nazivaju torcidom.nazalost.i dokle god navijaci su ovakvi kakvi jesu,a uprava uzima od hajduka i ovo jako malo sto je ostalo klub ide i ici ce sve dublje i dublje u propast,i zato upravo i vi 80 posto tzv.navijaca huligana,odstupite i dajte pustite hajduk,ne pomazete vec odmazete nekad davno velikom klubu.stoga molim sve navijace iz drugih klubova ujedinimo se i pomozimo na jedan gospodski i dostojanstven nacin hajduku,da se izvuce,ipak je hajduk Hrvatski klub koji nazalost propada kao sto su i mnogi drugi klubovi.pomozimo zbog tih mladih igraca koji su tamo da imaju neku karijeru,a jedino im mi mozemo pomoci,kako hajduku tako i ostalim hrvatskim klubovima,nazalost gledamo,a nevidimo a trebali bi vidjeti problematiku cijelog Hrvatskog nogometa zbog tzv.velikih sefofa,koji se samo bore za svoje interese a ne interese navijaca,igraca,i Hrvatskog nogometa.i zato oprostite ako sam gdje pogrijesio,samo volim sve sto je hrvatsko,a hajduk i svi ostali klubovi su Hrvatski,a ponasamo se kao da su stranci,i zato podrzimo sve hrvatske klubov

  • piksa123 24.04.2015.

    ko ce bit trener za ovaj tjedan

  • korisničko ime zauzeto 24.04.2015.

    Sve mi se čini da će s Hajdukom biti još gore nego sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare