To je to što me zanima!

Nitko od današnjih prvaka nije imao ovakvog protivnika kao ja

Za razliku od Meksika, gdje nismo imali ni svlačionicu, sad sam se pripremao u luksuzu. A Molina mi je rizik za ovu fazu karijere, rekao je Filip Hrgović kojeg u subotu čeka veliki okršaj...
Vidi originalni članak

Filip Hrgović stigao je u Saudijsku Arabiju gdje ga u subotu čeka deseta borba u profesionalnoj karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na istoj će priredbi nakon njega u ring Aleksandar Povjetnik, pa Dyllian Whyte, pa šlagerska borba između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue.

PREKID TRADICIJE Poštovanje domaćinu: Joshua i Ruiz u borbi bez ring djevojaka

- Odradio sam odličan kamp, posve druga priča od Meksika, gdje nismo imali ni svlačionicu. Sad je to bio luksuz - ispričao je Hrgović za RTL, koji će u subotu popodne i prenositi borbu, pa nastavio:

- Ovo mi je najveća borba karijere i siguran sam u sebe. Molina nije onaj najveći rang boksača, ne može u istu rečenicu kao Joshua, Wilder ili Fury, ali je klasa ispod. Dvaput se borio za svjetski naslov i za ovu fazi karijere to je fenomenalan protivnik.

BOKSAJU RUIZ, JOSHUA, POVJETKIN... Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve

Ne samo to, nego se usporedio sa šampionima današnjice:
- Za ovu fazu karijere to mi je i rizičan potez, nitko od sadašnjih prvaka u desetoj borbi nije imao takvog protivnika.

Opisao je malo Molinu, kojeg je dobro proučio:

- Trenirao sam 12 tjedana kao nikad u životu. On je kontraš, ne udara puno, ne baca udarce niti nabija tempo nego vreba na kontru. Ima brze ruke, eksplozivan je, a ja ću nabijati tempo borbe. Moram biti oprezan, agresivan, ali i brz na nogama. Spremniji sam fizički i za kasnije runde. Jako dobro boksa, ima 40-ak mečeva, ali stil mu je da umrtvi borbu i vreba opasnim desnim aperkatom ili krošeom. Imao sam tri vrhunska sparing partnera, spreman sam i na 12 rundi i ranije završiti, u prvim rundama.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • biberrr 03.12.2019.

    Eric Molina, 27 pobjeda,19 nokautom i 5 poraza,dvaput izgubio u meču za naslov svjetskog prvaka od AJ i Wildera. Hrga mora biti oprezan s njim,kontraš ubojitog krošea i aperkata. Veliko ime u svijetu boksa,ali pred zalazom karijere.

  • A111B222 03.12.2019.

    Hrgović ovo riješava rutinski...

  • 03.12.2019.

    Di je burki ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare