To je to što me zanima!

'Nitko se od nas neće uplašiti punog Poljuda, preiskusni smo'

Slično kao i Zlatko Dalić, ni Fjodor Kudrjašov iz ruskog tabora još uvijek ne trči pred rudo i misli o nedjeljnoj utakmici na Poljudu. Hrvatska ima prvo zadatak pobijediti Maltu, a Rusi Cipar
Vidi originalni članak

Razmišljamo samo o Cipru, moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Moramo pobijediti Cipar i onda se pripremiti za tešku utakmicu s Hrvatima pred punim tribinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slično kao i Zlatko Dalić, ni Fjodor Kudrjašov iz ruskog tabora još uvijek ne trči pred rudo i misli o nedjeljnoj utakmici na Poljudu. Hrvatska ima prvo zadatak pobijediti Maltu, a Rusi Cipar.

KVALIFIKACIJE ZA SP 2022. 'Vatrenima' na Malti sudi čovjek koji se zamjerio Bjelici i PSG-u, Hrvatica će dijeliti pravdu 'elfu' IGRA BROJKI Za SP nam treba ono što Dalić i Čačić nisu uspjeli već pet godina

- Vjerujem da će nam stručni stožer otkriti kako to učiniti kako bismo postigli željeni rezultat - dodao je branič turskog Antalyaspora.

Rusi su, znamo već, vodeći uoči zadnja dva kola s dva boda više od Hrvatske, a njima je čak i dopušten kiks protiv Cipra za razliku od Hrvatske koja će na Poljudu imati vjetar od 33.000 navijača u leđa.

Međutim, Ruse to ne plaši previše.

- Mislim da se u našoj momčadi nitko ne može uplašiti punih tribina. Svi igrači su iskusni, kako u europskim natjecanjima tako i u reprezentaciji - kazao je optimistični Kudrjašov.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • KLM0810 10.11.2021.

    Rusi su to a ne ne pič..ce

  • GOOLMAN 09.11.2021.

    Dragi moj Ruski MEDVJEDICU ti nikada nisi igrao pred publikom kakva je Splitska.Kad TORCIDA zagrmi ima da ti gacice spadnu!!!!

  • ZG u ♥ 09.11.2021.

    Rusi su u boljoj situaciji nego mi...Bilo bu tesko...1-0 ili 2-1 za nas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare