To je to što me zanima!

Nizozemci prijete: Ako dođe do toga, možda otiđemo s terena

Razmišljao sam o tome. Možda će to napraviti radi pobjede. Morat ćemo razgovarati sa sucem. Možda ću i napustiti utakmicu, rekao je veznjak Liverpoola i nizozemski reprezentativac Georginio Wijnaldum
Vidi originalni članak

Nizozemska reprezentacija pobijedila je sva tri protivnika (Austriju, Ukrajinu i Sjevernu Makedoniju) iz skupine C te su osigurali plasman u daljnju fazu natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Slovačka-Španjolska (0-5)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmicu osmine finale Europskog prvenstva igraju protiv Češke u Budimpešti na Puškaš Areni gdje je dozvoljen maksimalan broj gledatelja. 

Na utakmici između Mađarske i Francuske (1-1), pojedini domaći navijači rasistički su vrijeđali Kyliana Mbappéa, a nizozemski reprezentativac Georginio Wijnaldum zaprijetio je da će napustiti teren u slučaju rasističkih povika. 

- Razmišljao sam o tome. Možda će to napraviti radi pobjede. Morat ćemo razgovarati sa sucem. Možda ću i napustiti utakmicu - rekao je veznjak Liverpoola. 

Wijnaldum je na ovogodišnjem Euru zabio tri gola, a Nizozemci su favoriti u susretu protiv Češke. Pobjednika čeka Danska ili Wales. 

U jesen 2019. godine, nizozemski reprezentativac je u kvalifikacijama za Euro protiv Estonije zabio hat-trick nakon čega je zajedno s Frenkijem de Jongom stavio ruku na ruku kako bi pokazao da su svi isti te da boja kože nije važna. 

Njihova gesta oduševila je brojne obožavatelje nogometa.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • vabec 25.06.2021.

    Englezi,Francuzi,Belgijci,Spanjolci,Portugalci i Nizozemci su pokoravali Afriku i radili robove od ljudi,ne Madjari.Ispravno bi mozda bilo ne nastupati pod njihovim zastavama.Onako cisto iz principa...

  • Puno volim Hrvatsku 25.06.2021.

    Moj savjet ti je da ni ne putuješ u Budimpeštu.

  • pepomacan 25.06.2021.

    Dakle, stvar je jednostavna!! Tada se utakmica registrira s 3:0 za Čehe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare