To je to što me zanima!

Njega Eriksson nije htio pustiti čak niti u zamjenu za Gerrarda

Michael Johnson bio je jedan od najtalentiranijih veznjaka na Otoku. U City je došao iz Evertonove omladinske škole. Danas je u očajnom stanju i City ga je otpustio...
Vidi originalni članak

Liverpool želi Michaela Johnsona? Ma nema šanse. Ne bismo prihvatili tu ponudu ni da nam ponude Stevena Gerrarda u zamjenu, rekao je Sven-Goran Eriksson, tadašnji trener Manchester Cityja.

Bilo je to 2008. Liverpool je za talentiranog veznjaka Michaela Johnsona nudio 12 milijuna eura. Johnson je bio nadomak engleske reprezentacije, proricali su mu blistavu budućnost... Danas se bori s prekomjernom težinom i dobio je otpusnicu iz Cityja.

Michael Johnson potpisao je za City 2004. Došao je iz Evertonove omladinske škole. Samo dvije godine trebalo mu je da dođe do prve momčadi. Debitirao je za prvu momčad u sezoni 2006/2007. U sljedećoj sezoni odigrao je odlično.

Manchester City odlučio je raskinuti ugovor s nekad talentiranim veznjakom koji je igrao za Englesku U-19 i U-21 reprezentaciju. 

Johnson nije znao živjeti sportski. Poremetile su ga ozljede, a umjesto da radi na povratku u formu, često ga se moglo vidjeti u noćnim klubovima. Prošle sezone City ga je poslao na posudbu u Leicester, ali ovi su ga ekspresno vratili jer se odmah ozlijedio. 

Uslijedile su dvije optužbe zbog vožnje u pijanom stanju i Manchester Cityju je ponestalo strpljenja te je raskinuo ugovor s nekad jednim od najtalentiranijih nogometaša na Otoku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Emil00 16.01.2013.

    Veliki sam navijac uniteda ali godinu 2006/7/8 nikad necu zaboravit jel sam navija za united i city... mogu vam nabrojat cijelu postavu citi-a johnson je bio jako jako talentiran ako se sjetite s njim je igrao elano te godine elano je isto bio vrh vrhova richard u obrani dunne u obrani, vassel i samaras u napadu to su bas bili talentirani decki da bi mi sav taj talent upropastio neki sejk kupnjom tog kluba i prodajom i upropastavanjem tih talenata...Danas mi je city najgori klub na svijetu i sve bi dao samo da vidim da su na koljenima.... bdw pravi citijevi navijaci se ovog neceju sjecat ove ljude kaj sam nabrojao jel su oni "vjerni" navijaci od 2011 (i to je zalosno)

  • pawa16 15.01.2013.

    Žao mi je dečka al to je dokaz da nije lako biti vrhunski sportaš ma koliko bio talentiran

  • JozoĆavar 15.01.2013.

    Koji je ovo huge talent bio, kakve je igre pružo...dominantan veznjak bio, razumio igru, imao finu zavrsnicu i sve....jedna velika steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare