To je to što me zanima!

Njegova istina: Zdravko Mamić sazvao presicu sutra u podne...

Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare u utorak u podne u prostorijama maksimirskog stadiona. U službenom dopisu Dinamovog glasnogovornika piše i naziv presice: 'Moja istina'
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić brani se paralelno, na sudu gdje otpušta odvjetnike, galami i biva izbačen te na ' presicama' na kojima drži monologe. Jednu takvu, izvanrednog tipa, najavio je za sutra (utorak) točno u podne u prostorijama maksimirskog stadiona.

U službenom dopisu Dinamovog glasnogovornika piše i naziv presice: 'Moja istina'. Nedugo nakon toga i Zdravko Mamić je objavio poziv na svoju konferenciju za medije objavom na Facebooku.

Nakon niza istraga u kojima je, uz nogometne i poslovne suradnike osumnjičen da je izvlačio novac od transfera igrača i oštetio državu neplaćanjem poreza i prireza, DORH je nedavno otvorio novu u kojoj ga sumnjiči da je kao izvršni dopredsjednik i član Uprave Dinama od početka veljače 2004. do 7. ožujka 2007. s računa Dinama u jednoj austrijskoj banci podigao najmanje dva i pol milijuna eura u gotovini. Dio tog novca s računa kluba prenio je na svoj račun, a dio na račun Zorana Mamića. 

OGLASIO SE MAMIĆ 'Imam dokumentaciju, posudio sam tada svojih 50 mil. kuna'

- Ne znam što se stavlja na teret. Ali dobro znam da me svaki navijač Dinama, pogotovo iz tog vremena, može percipirati samo kao spasitelja Dinama. I mogu i znam i imam dokumentaciju da sam u to vrijeme preko pedeset milijuna kuna posudio osobno svog novca kao fizička osoba i sa tvrtki kojima sam ja bio vlasnik - rekao je Zdravko Mamić nedavno. 

SPORNI ANEKS UGOVORA Dali lažni iskaz? Osumnjičeni su Lovren i Modrićeva punica

USKOK je zbog izvlačenja novca iz Dinama pokrenuo nekoliko istraga protiv Mamića zbog sumnje u izvlačenje gotovo 300 milijuna kuna iz Dinama. Mamić je nedugo nakon otvaranja istraga podnio ostavku na mjesto izvršnog dopredsjednika kluba prebacivši se u funkciju 'savjetnika'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Exterminator 09.01.2018.

    Možda objavi da je hot bratko :-)

  • Mozak 08.01.2018.

    Ne daj se, Zdravko ! Bit ću žalostan ako te osude...preko 20 godina !

  • dajkula 08.01.2018.

    da bar nitko ne dođe na presicu, pa lik bi se upucao

Komentiraj...
Vidi sve komentare