To je to što me zanima!

Njemačka uskače umjesto Ukrajine za Euro 2012.?

Ne uspije li Ukrajina obaviti svoj dio posla, organizator Europskog prvenstva 2012. s Poljskom bit će Njemačka, tvrdi Daily Telegraph
Vidi originalni članak

Kako piše britanski list, u Poljskoj pripreme idu prema planu, no Ukrajinci se time ne mogu pohvaliti pa Uefa Njemačku vidi kao državu koja bi s Poljskom bez problema mogla odraditi posao.
Njemačka problema s organizacijom i infrastrukturom sigurno ne bi imala, što je i dokazano prilikom organizacije Svjetskog prvenstva prije dvije godine.
Predsjednik Uefe Michel Platini nedavno je zaprijetio Ukrajni da će im oduzeti domaćinstvo. Francuz je rekao kako imaju još dva mjeseca da ubrzaju radove te podnesu jamstvo za održavanje Eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 22.07.2008.

    zasto Njemacka?....zajedno su se kandidirali...znaci zajedno i organiziraju...znaci zajedno odgovaraju...ako nisu sposobni zajedno organizirati domacinstvo treba oduzeti domacinstvo i jednoj i drugoj drzavi a dati domacinstvo Italiji ili Hrvatskoj i Madjarima koji smo bili najveca konkurencija...lako je bilo glasati za Poljsku i Ukrajinu kad im je Surkis svima gurao milijune u dzep...sad kad vide da su totalno nesposobni neka si te milijune fino zadrze a domacinstvo daju drzavi ili drzavama koje su nepravedno ispale iz utrke za domacina....zasto bi sad dali Njemcima???...nema veze sto imaju vec sve gotovo i ne moraju nista graditi jer su bili domacini SP 2006...treba dati sansu Italiji ili nama i Madjarima (po meni prije Italiji) i vjerujem da se uz malo truda i volje jos uvijek stigne sve na vrijeme napraviti i na kraju krajeva tako bi bilo najpravednije jer su izglasali za Ukrajinu (zbog love) a svi smo znali da su u totalnom k...i da nisu sposobni na vrijeme sve napraviti....sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare