To je to što me zanima!

Njemački golman se žurio u napad pa zabio sam sebi

Golman njemačkog trećeligaša pokušao je na brzinu uposliti svoje napadače ispucavanjem lopte iz kaznenog prostora, no zabio je sebi
Vidi originalni članak

Golman trećeligaškog njemačkog nogometnog kluba, Fortune Düsseldorf, sigurno je želio sve najbolje svojoj momčadi u utakmici protiv Jan Regensburga. No obično ispucavanje lopte iz njegovog šesnaesterca u sekundi se pretvorilo u noćnu moru. Golman Fortune Michael Melka smireno je pokupio jedno ubacivanje u svoj kazneni prostor. No u želji da što brže i efikasnije uposli svoje napadače na drugoj strani terena napucao je protivničkog igrača u neposrednoj blizini. Lopta se na Melkovu nesreću između desetak igrača odbila baš u njegov gol. Nesretnom i nespretnom golmanu nije ništa drugo preostalo no sjesti na rub šesnaesterca i bespomoćno mahati rukama. Slično su reagirali i navijači njegova kluba. Igrač kojeg je napucao postao je heroj i iznenadni strijelac.
- Nisam ništa vidio, okrenuo sam mu leđa i krenuo prema svom golu . Samo sam osjetio kako me lopta pogodila, a čim sam se okrenuo vidio sam kako lopta leti u gol - priča sretni strijelac Dennis Grasow.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • otrodoksni ortodont 10.03.2009.

    u 3. njemackoj imaju bolje kamere, uvjete, pa cak i igru nego li u 1. HRVATSKOJ

  • debeliXXL 10.03.2009.

    A desi se,zezne se konj a kak nebu magarac

  • kihoo25 10.03.2009.

    f

Komentiraj...
Vidi sve komentare