To je to što me zanima!

Njemački mediji: Niko se samo frajerski smijao, samljeli su ih

' Nakon lošeg izdanja u DFB Pokalu prodrmao je svlačionicu. Stavio je pet novih igrača, vratio je Neuera na gol, a ključna odluka Hrvata bilo je vraćanje Thiaga Alcantare u prvih 11', napisao je Bild
Vidi originalni članak

Njemački su mediji tijekom sezone često kritizirali Niku Kovača i njegovo vođenje Bayerna. Smatrali su da nije dorastao zadatku, predbacivali su mu defenzivnu igru. Ma pedantni Nijemci čak su i izvadili podatak da Kovač nikad u trenerskoj karijeri nije srušio Borussiju Dortmund. Nakon remija protiv Freiburga (1-1) u prošlom kolu svi su ga pokopali, a Bayern je u subotu razbio Dortmund.

- Bayern je rastavio Borussiju na proste faktore! Kovačevi dečki pokorili su prvenstvo ovom pobjedom - viđenje je njemačkog Bilda.

- Nikad nisam vidio ovakav napredak u igri kao kod Bayerna - kazao je Skyev stručni komentator Lothar Matthäus, a Bild je dodao kako se Kovač nakon utakmice slavodobitno, šeretski nasmijao.

Bild je nahvalio Kovačeve taktičke odluke.

- Nakon lošeg izdanja u DFB Pokalu prodrmao je svlačionicu. Stavio je pet novih igrača, vratio je Neuera na gol, a ključna odluka Hrvata bilo je vraćanje Thiaga Alcantare u prvih 11. Španjolac je najbolji kad gori tlo pod nogama - piše Bild.

- Kovačevo ponašanje uz aut-liniju bilo je fanatično, nije prestajao grmjeti i prenositi svoju energiju na događanja na terenu. Igrači su iznimno pozitivno reagirali na sugestivne Kovačeve poruke i upute tijekom utakmice, a to je bio presudan faktor u sjajnoj pobjedi. Bavarci su pokazali ogromnu volju i motivaciju od samoga početka - kazao je Michel Munger, Bayernov kroničar i komentator koji godinama prati njemački nogometnu reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 08.04.2019.

    posebno mi je drago radi Nike, teško je biti trener u Bundesligi, mediji traže i najmanje zrnce, odnosno razlog da te razapnu, a nakon povijesnog uspjeha dižu te u nebesa... Bayernova uprava bi Niki trebala više vremena dati, napravio bi on jaku momčad...

  • The_Man 07.04.2019.

    još jedan dokaz kolko je bundes liga i bayern jadni kad su oni nabili doma 5 - 0 ekipu i tek sad preuzeli prvo mjesto na tablici a ovi jadnici sa 24 sata se vesele ko da je dobio barcelonu a ne ekipu koja bi da je jučer igrala sa nekim iz sredine tablice izgubila 2-1 taj dormund je dobio batina od tota u 2 tekme tota koji se bori da bi igrao lp sljedeće sezone a ovi kao za prvaka hhh smiješna liga smješan bayern......

  • optimusp300 07.04.2019.

    Joj sto ga trabunjate dajte mi clanke di su ga smjenivali??? On otkaz dobiva samo kod nasi ljevicarski medija!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare