To je to što me zanima!

Njemački mediji: Pep je okrutno iskoristio Bayernove mane...

Tuchel je rekao da su tri titule cilj za ovu sezonu kad je došao u München. Već je ispao iz Kupa, a Bayern je teško poražen u Ligi prvaka. Bayernovi šefovi već preispituju odluku, pišu njemački mediji nakon poraza od Cityja
Vidi originalni članak

Bayern je vjerovao da su dobili nadogradnju kada su Juliana Nagelsmanna (35) zamijenili s Thomasom Tuchelom. Međutim, sinoć je minhenska momčad teško poražena 3-0 na gostovanju protiv Manchester Cityja.

Nagelsmannov Bayern ove je sezone primio gol samo od Viktorije Plzen, dok su sačuvali praznu mrežu u dvije utakmice s PSG-om, ali i Barcelonom te Interom. Priča je bila potpuno drugačija protiv Cityja, koji je bez milosti zabio tri gola Bavarcima.

Tmurno u Njemačkoj

Razočarana atmosfera vlada u Njemačkoj. Bayern je jedini preostali njemački predstavnik u Ligi prvaka, a čini se da će uskoro 'izletjeli' s turnira. 

NAVIKAO JE VEĆ Nevjerojatni Haaland oborio je novi rekord protiv Bayerna REAKCIJE TRENERA Pep: U nekim su trenucima bili bolji od nas; Tuchel: Brutalno smo kažnjeni. Zaslužili smo gol

- Tuchel je blizu ispadanja iz drugog natjecanja. Bayernu je sada potrebno veliko čudo nakon 0-3 protiv Manchester Cityja - piše njemački Image.

- Gol iz snova i individualna pogreška odlučili su utakmicu. Veliki je to kredit za drugu utakmicu - dodaje Kicker.

Tuchelov projekt već propao?

Süddeutsche Zeitung tvrdi da je utakmica bila na vrlo visokoj razini i da je sve bilo otvoreno do 70. minute.

POGLEDAJTE GOL VIDEO Kakva golčina Cityjevog veznjaka: Rodri skinuo paučinu! Haaland postavio novi rekord

- Plava oluja prošetala se kroz Bayern krajem utakmice. Igralo se na vrlo visokoj razini, ali Pep Guardiola iskoristio je individualne greške Bayerna na okrutno efikasan način. Do 70. minute zapravo je bilo malo indikatora o ovom rezultatu - piše Süddeutsche Zeitung, koji je zatim postavio važnija pitanja.

- Tuchelov projekt već je propao? Kad je došao u München rekao je da su tri titule cilj za ovu sezonu. Već je ispao iz Kupa, a Bayern je teško poražen u Ligi prvaka. Bayernovi šefovi već preispituju odluku - zaključili su.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lukinho_1 12.04.2023.

    Ako netko u Bayernu treba dobit otkaz to su Salihamidzic i Kahn. Katasrofa na koji nacin vode klub kao sto je Bayern…

  • NIKE 12.04.2023.

    Nikog nisam fan, ali nekako je slatko jučer sjeo šamar Bayernu, još kada u prvom sastavu nije igrao Stanišić jedan od najboljih ove sezone u redovima Bayerna onda neka ga popuše i u uzvratu. Tuchela nije za krivit ovdje je svega tjedan-dva, za krivit je ljude u upravi i par njih iz svlačionice.

  • Murterskomore 12.04.2023.

    Ma da, trener dođe usred sezone i sad bi trebao napraviti čuda, a ima panjeve u obrani i onog Mullera u napadu. Ako budu prvaci bit će dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare