To je to što me zanima!

'Njemački pričam već 6 godina pa ga pomiješam s engleskim'

Ja sam nastavio trenirati, igram dosta ove sezone, netko to prati, netko ne, pa je za neke iznenađenje. Trener me stavio, ja sam vidio šansu i grizao, dobio dobre lopte i, eto, pičimo dalje, govori Marino Marić
Vidi originalni članak

Kapetan Domagoj Duvnjak bacao se i lomio u obrani, Luka Cindrić probijao crnogorsku obranu kao šilo, Zlatko Horvat bio je nepogrešiv s krila, ali nekako nam je najviše drago zbog njega. Zbog svih pehova koje je proživio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marino Marić ugradio je četiri gola bez promašaja u pobjedi Hrvatske nad Crnom Gorom (27-21). Za nekoga to možda nije puno, ali za njega jest. Podsjetio je opet što može makar smo znali da i dalje ima to u sebi nakon svih ozljeda zbog kojih je više propuštao turnire nego ih igrao.

- Imao sam ih dvije-tri, dogode se, ne možeš glavom kroz zid, već prihvatiti to kao sastavni dio sporta. Ja sam nastavio trenirati, igram dosta ove sezone, netko to prati, netko ne, pa je za neke iznenađenje. Trener me stavio, ja sam vidio šansu i grizao, dobio dobre lopte i, eto, pičimo dalje.

KOMENTAR Dok je u Duvnjaku zadnji atom snage, momci, vjerujemo u vas

U komadu je odigrao više od deset minuta. Ne pamtimo baš takvo što još od Poljske 2016.

- Još nisam uhvatio rolu u obrani, u klubu igram na svim pozicijama. Volio bih i ovdje, ali ako trener kaže tamo si, onda nema druge, prihvatiš i igraš. Meni je fizički lakše kada ne igram obranu, ali gubimo segment polukontre. Malo je i stres utjecao na nas, pa sam i ja djelovao zapuhano, ali bit će bolje.

Mora da je sve to jako, jako značilo...

- Iskreno, kada ideš na utakmicu, nosiš pozitivne misli, maštaš da će se nešto dogoditi i nemaš scenarij kako, ali poklopi se, uđeš u mašinu, rokaš, rokaš i eto, dođu i press-konferencije.

KAKO SU IGRALI Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može

Na kojoj se malo zabavio da se nada da će mu nakon Crne Gore biti posljednja jer mora pričati na engleskom.

- Ma dobro, to sam se ja šalio. Pričam njemački već šest godina, pa mi se dogodi da miješam riječi.

Kaže crnogorski golman Nebojša Simić, vaš suigrač iz Melsungena, da će vas sad morati istrpjeti u klubu.

- Imali smo internu zezanciju, danas sam ja profitirao, ali sve je to na naš račun - završio je naš dobri Mara prije nego ga je raspored glasnogovornik odvukao.

Suigrači su već čekali u autobusu, a u hotelu večera. Zaslužio ju je.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rafa 666 10.01.2020.

    Joj daj pobjedili su ekipu koja je 3 liga i vi ih dižete u nebesa. Duvnjak se uvijek baca na ledja protiv takvih Lazara i onda kad treba protiv jačih pokazat muda onda je "UMORAN"

Komentiraj...
Vidi sve komentare