Sport

Komentari 19

Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može

Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može

Lagano čupanje živaca i... Pobjeda Hrvatske. Nekako vrlo učestal scenarij kada igraju hrvatski rukometaši. Otvaranje EP-a protiv Crne Gore donijelo nam je prva dva boda i sada se Beč lagano nazire...

Lagano čupanje živaca i... Pobjeda Hrvatske. Nekako vrlo učestal scenarij kada igraju hrvatski rukometaši. Otvaranje EP-a protiv Crne Gore donijelo nam je prva dva boda i sada se Beč lagano nazire....

Marino Marić 5 (4/4) - kad primi loptu, to je gol, u boljem slučaju za protivnika sedmerac. Uh, kako mu je trebala ovakva utakmica. Bravo, Mara!

Domagoj Duvnjak 5 (1/2) - nema ga 10 minuta u igri, Crnogorci preokrenu. Vrati se, polomi se u obrani i... Crnogorci nestanu. Kapetanski. I zbog toga petica.

Matej Hrstić - (0/1) - igrao na kraju kada se Stepančić umorio, promašio jednu loptu, ostavit ćemo ga neocijenjenog. Polako, tek je debitirao.

Luka Stepančić 5 (2/3) - sam je, još mu je teže nego inače i teško je dolazio do svog šuta. Odigrao gotovo 50 minuta u komadu i zbog toga ocjena više.

Zlatko Horvat 5 (4/4) - ma tko se još brine za Zlaju? Dva loba na početku za pozdrav Simiću i do kraja bez promašaja. Takvog ga hoćemo.

Josip Šarac (1/1) - i on je u završnici upisao debitantski nastup na velikom natjecanju i za to malo minuta stigao ispaliti projektil. Ima vremena da zaradi ocjenu.

Igor Karačić 3 (1/4) - ima i zna svoju rolu, odrađuje je nekad bolje, nekad lošije. Danas je bilo mrvicu slabije, ali ne bojte se za MVP-ja Lige prvaka.

Željko Musa 3 (1/1) - naš Hulk odradio je korektno svoj posao u obrani, ali znamo da može još bolje. U napadu također. Dobro, stijene se i malo sporije zagrijavaju.

Marko Mamić 3 (0/0) - statistika kaže da je igrao pola utakmice, ali danas je ipak obrana bila u prvom planu. Bez šuta na gol, mora ga početi gledati.

Luka Cindrić 5 (6/10) - Bojali smo se za sedmerce, ali nema sa straha s Cindrom. Probijao, radio viškove u svom šilo-stilu. Šest komada za tek pola sata.

Vlado Matanović - (1/1) - dugo je čekao da se Horvat umori, ali u 8 minuta uspio zabiti prvijenac. Ipak nedovoljno da ga ocijenimo.

David Mandić 3 (2/2) - zaradio dva isključenja u 12 minuta pa prosjedio više nego je trebao. S njegovim golom za 15-14 počeli smo lomiti Crnogorce.

Valentino Ravnić 3 (2/2) - u svom debiju igrao više nego je možda mislio. Odrađivao posao prednjeg u 5-1 obrani, stigao i zabiti prvijenac. Zadovoljavajuće.

Marin Šipić 4 (3/5) - Mali medo nije puno igrao, ali je opet stigao sve razgrnuti na liniji. Tri gola, omakla su mu se dva zicera, ali nećemo cjepidlačiti.

Marin Šego 4 (5 obrana) - obrani prvu loptu u 21. minuti, treću u 42. i opet zaradi ovacije navijača. U drugom poluvremenu najavio da je blizu radne temperature.

Matej Ašanin - nije ulazio u igru.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Najčitaniji članci