Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može

Kapetan se potrgao, a Marić opet podsjetio što sve može
1

Lagano čupanje živaca i... Pobjeda Hrvatske. Nekako vrlo učestal scenarij kada igraju hrvatski rukometaši. Otvaranje EP-a protiv Crne Gore donijelo nam je prva dva boda i sada se Beč lagano nazire...

VIDEO

Lagano čupanje živaca i... Pobjeda Hrvatske. Nekako vrlo učestal scenarij kada igraju hrvatski rukometaši. Otvaranje EP-a protiv Crne Gore donijelo nam je prva dva boda i sada se Beč lagano nazire....

Pokretanje videa...

00:15

Marino Marić 5 (4/4) - kad primi loptu, to je gol, u boljem slučaju za protivnika sedmerac. Uh, kako mu je trebala ovakva utakmica. Bravo, Mara!

Domagoj Duvnjak 5 (1/2) - nema ga 10 minuta u igri, Crnogorci preokrenu. Vrati se, polomi se u obrani i... Crnogorci nestanu. Kapetanski. I zbog toga petica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Matej Hrstić - (0/1) - igrao na kraju kada se Stepančić umorio, promašio jednu loptu, ostavit ćemo ga neocijenjenog. Polako, tek je debitirao.

Luka Stepančić 5 (2/3) - sam je, još mu je teže nego inače i teško je dolazio do svog šuta. Odigrao gotovo 50 minuta u komadu i zbog toga ocjena više.

Dok je u Duvnjaku zadnji atom snage, momci, vjerujemo u vas
Dok je u Duvnjaku zadnji atom snage, momci, vjerujemo u vas

Zlatko Horvat 5 (4/4) - ma tko se još brine za Zlaju? Dva loba na početku za pozdrav Simiću i do kraja bez promašaja. Takvog ga hoćemo.

Josip Šarac (1/1) - i on je u završnici upisao debitantski nastup na velikom natjecanju i za to malo minuta stigao ispaliti projektil. Ima vremena da zaradi ocjenu.

Igor Karačić 3 (1/4) - ima i zna svoju rolu, odrađuje je nekad bolje, nekad lošije. Danas je bilo mrvicu slabije, ali ne bojte se za MVP-ja Lige prvaka.

Željko Musa 3 (1/1) - naš Hulk odradio je korektno svoj posao u obrani, ali znamo da može još bolje. U napadu također. Dobro, stijene se i malo sporije zagrijavaju.

'Alo, EHF?! Umjesto Hrvatske, stavili da igraju Bjelorusi i Srbi
'Alo, EHF?! Umjesto Hrvatske, stavili da igraju Bjelorusi i Srbi

Marko Mamić 3 (0/0) - statistika kaže da je igrao pola utakmice, ali danas je ipak obrana bila u prvom planu. Bez šuta na gol, mora ga početi gledati.

Luka Cindrić 5 (6/10) - Bojali smo se za sedmerce, ali nema sa straha s Cindrom. Probijao, radio viškove u svom šilo-stilu. Šest komada za tek pola sata.

Vlado Matanović - (1/1) - dugo je čekao da se Horvat umori, ali u 8 minuta uspio zabiti prvijenac. Ipak nedovoljno da ga ocijenimo.

David Mandić 3 (2/2) - zaradio dva isključenja u 12 minuta pa prosjedio više nego je trebao. S njegovim golom za 15-14 počeli smo lomiti Crnogorce.

Metličić: Štrlek ima pravo uzeti pauzu! Pa on je u rangu Balića
Metličić: Štrlek ima pravo uzeti pauzu! Pa on je u rangu Balića

Valentino Ravnić 3 (2/2) - u svom debiju igrao više nego je možda mislio. Odrađivao posao prednjeg u 5-1 obrani, stigao i zabiti prvijenac. Zadovoljavajuće.

Marin Šipić 4 (3/5) - Mali medo nije puno igrao, ali je opet stigao sve razgrnuti na liniji. Tri gola, omakla su mu se dva zicera, ali nećemo cjepidlačiti.

Marin Šego 4 (5 obrana) - obrani prvu loptu u 21. minuti, treću u 42. i opet zaradi ovacije navijača. U drugom poluvremenu najavio da je blizu radne temperature.

Matej Ašanin - nije ulazio u igru.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović