To je to što me zanima!

Njemački tisak: Rakitić i Drpić kod Petrića u HSV-u

Prema informacijama Hamburger Morgenposta, HSV je zainteresiran za dovođenje Rakitića iz Schalkea. Spominje se i branič Dino Drpić
Vidi originalni članak

Lokalni jutarnji dnevnik piše da Dietmar Beiersdorfer, sportski direktor nogometnog Bundesligaša iz Hamburga, ima ovlasti Izvršnog odbora kluba potrošiti 15 milijuna eura na jačanje momčadi za novu sezonu. Problematične su pozicije, pišu Nijemci, šef obrane, središnji vezni igrač i napadač-strijelac. Poznato je da je želja Hamburžana bivši njemački reprezentativac Tim Borowski, koji se nalazi na transfer-listi minhenskog Bayerna. Morgenopost, međutim, saznaje da je jednako velika želja vodstva HSV-a Ivan Rakitić.
“Kreativni veznjak nije sretan u Gelsenkirchenu, a u Hamburgu bi ponovno zaigrao sa svojim najboljim prijateljem Mladenom Petrićem, s kojim je ranije igrao u Baselu”, navodi isti izvor.
Morgenpost dodaje da bi izbor za stopersko mjesto mogao pasti na još jednog Hrvata, 28-godišnjeg Dina Drpića, koji je s Karlsruheom ispao u 2. Bundesligu. Drpićev je menadžer Kristijan Lopac demantirao mogućnost da hrvatski reprezentativac preseli na Nordbank Arenu, no u Morgenpostu sumnjaju u njegovu vjerodostojnost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • njonjo 28.06.2009.

    Pa sta mislite da su njihovi menadjeri vesla sisali, pa da potpisu Drpica. Mogu samo pisati u novinama takve naslove njemu je mjesto u trecoj a ne u drugoj ligi.

  • davorinnn 29.05.2009.

    DAO BOG DA SE TO ODTVARI

Komentiraj...
Vidi sve komentare