To je to što me zanima!

NK Dilj oduševljen Riječanima: Pokazali ste koliko ste veliki

Niti traga nekoj umišljenosti, bez i jednog posebnog zahtjeva, došli su nam u goste s brojnom delegacijom, na čelu s Predsjednikom Damirom Miškovićem koji je oduševio sve prisutne, rekli su iz NK Dilja...
Vidi originalni članak

Gostovanje hrvatskih prvoligaša kod niželigaških klubova u Kupu probude uvijek jako puno interesa u malim mjestima, a pojave se i posebne emocije među navijačima i igračima kada dođu velikani poput Rijeke, Hajduka, Dinama...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NK Dilj je u srijedu na svome stadionu u Vinkovcima ugostio branitelja naslova Rijeku. Vinkovčani su se držali dobar dio prvog dijela, ali protiv puno kvalitetnijeg protivnika ipak se nije moglo igrati. Riječani su slavili sa 6-0, no domaćini nisu bili razočarani, već oduševljeni! Predsjednik Damir Mišković i riječka delegacija su ih oduševili sa svojim ponašanjem prije utakmice, za vrijeme i poslije. 

Vinkovčani su u srijedu proslavili 70. rođendan, a Rijeka nije došla bez poklona. Sudjelovali su na svečanosti uoči utakmice, klupskoj školi nogometa donirali lopte, sportsku i medicinsku opremu. I... ostavili ih bez riječi.

- Dojmovi nakon utakmice i proslave našeg rođendana su se slegli, pa je vrijeme i zahvaliti se klubu koji je uveličao taj poseban dan za NK Dilj. Ljudi iz Rijeke, od igrača, Uprave, stručnog stožera, pokazali su koliko su veliki, pokazali su ogromno poštovanje i respekt prema našem klubu. Niti traga nekoj umišljenosti, bez i jednog posebnog zahtjeva, došli su nam u goste s brojnom delegacijom, na čelu s Predsjednikom Damirom Miškovićem koji je oduševio sve prisutne svojom pozitivnom energijom i "normalnošću" (osobno je nakon utakmice došao pred svlačionice i našoj djeci iz kluba podijelio dresove igrača)... Gospodin, veliki gospodin - poručili su iz Dilja na službenoj Facebook stranici. 

Damir Mišković i ostatak delegacije pojavili su se još u jutarnjim satima u kazalištu kada su uveličali cijeli događaj.

. Delegacija HNK Rijeke bila je prisutna u jutarnjim satima i u kazalištu na našoj svečanoj akademiji te i tom gestom iskazali poštovanje prema našem klubu. Uručili su pri tome našem Predsjedniku Šušku prigodne darove... A nakon utakmice poklonili su našem klubu vrijednu sportsku i medicinsku opremu... Mi domaćini, potrudili smo se koliko smo mogli, dali smo svoj maksimum u organizaciji i ako je bilo nekih propusta nadam se da nam gosti iz Rijeke neće zamjeriti... Ono što je sigurno, HNK Rijeka pobrala je simpatije svih nas "Diljevaca" i u nama dobila svoje nove sportske prijatelje... Puno sreće i uspjeha želi Vam NK DILJ. HVALA TI, VELIKA RIJEKO! - napisao je NK Dilj na Facebooku.

Stadion je bio pun, čak su i organizirali prijenos utakmice na Facebooku za sve Riječane koji nisu mogli doći u Vinkovce. Kraljevski su ugostili osvajača Kupa, a na kraju su dobili i priznanje.

I to je ono zbog čega se igra nogomet. Fešta za gledatelje i maksimalno poštovanje prema protivniku,

Svaka čast, Diljovci, svaka čast, Rijeko! 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 09.10.2020.

    A da je hajduk bio ponasali bi se kao da je real dosao nosevima do neba hahah I jos bi izgubili hahahah

  • zelena mamba 09.10.2020.

    Ma bravo "Rijeka" svaka čast.Dinamovac sam stari ali bravo dečki.

  • kirbi78 09.10.2020.

    A nas zovu "Rečki Srbi" i Talijanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare