To je to što me zanima!

NO Hajduka o budžetu, ali i o odnosu s HNS-om i kaznama

Oko 15 sati bit će poznati stavovi NO-a Hajduka, no po najavama teško je očekivati bilo kakav drugi zaključak osim osude posljednjih poteza HNS-a traženja ostavki
Vidi originalni članak

Danas u 11 sati započela je sjednica Nadzornog odbora Hajduka. Unaprijed planirani sastanak koji je trebao verificirati budžet kluba za sljedeću sezonu, nakon posljednjih događanja morat će dati odgovore i na još neka pitanja. Prije svega NO će se morati očitovati o budućim koracima Hajduka vezanim za odnose s HNS-om odnosno kako će klub funkcionirati u novim uvjetima, kada predsjednik Brbić i četiri člana NO-a zbog suspenzije na godinu dana ne smiju 'raditi u nogometu'.

S obzirom da je Hajduk sportsko dioničko društvo te da funkcionira po zakonima o trgovačkim društvima kazna ne bi trebala previše utjecati na rad samoga kluba, a u organima HNS-a ionako nisu ni imali pristup. No sama kazna protumačena je na Poljudu kao još jedan korak ka zaoštravanju odnosa, odnosno, udaljavanja stavova na kojima inzistira krovna kuća hrvatskog nogometa.

Oko 15 sati bit će poznati stavovi NO-a Hajduka, no po najavama teško je očekivati bilo kakav drugi zaključak osim osude posljednjih poteza HNS-a te ustrajanja na traženju ostavki koje će Hajduk pokušati ishoditi kroz promjenu zakonske procedure koju su predstavili ministru. Jaki tim od osam pravnih stručnjaka sastavio je amandmane koji bi trebali osigurati da osobe poput Davora Šukera, Damira Vrbanovića i Zdravka Mamića ne mogu participirati u radu nogometne organizacije zbog 'grijeha iz prošlosti'.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • KrešimirMoon 20.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marinr 20.12.2014.

    Vjerojatno je isijavalo zadovoljstvo što se za Dinamom zaostaje samo 17 bodova. Brbiću povećati plaću.

  • kramaRIć 20.12.2014.

    Propaliteti i najveci kriminalci skupa s mamićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare