To je to što me zanima!

No pasaran: Igrače Juvea nisu pustili na Santiago Bernabeu!

Kad su Chiellini, Dyba i Bonucci došli na ulaz u ložu na Santiago Bernabeuu, odgovor zaštitara bio je: ne može! No pasaran. Ne igra Real nego River i Boca, nema veze tko ste, u počasnu ložu - ne možete
Vidi originalni članak

Svaki veliki igrač iz Realove prošlosti na svakoj Realovoj utakmici ima svoje počasno mjesto. Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih, a kako nikad ne ide sam nego sa svitom za divlje vatreno finale Cope Libertadores, River-Boca, Cristiano je rezervirao cijelu ložu.

Na dan utakmice najbolji igrač Serie A ipak je odlučio ne otići na 'Bernabeu', a mjesta je prepustio suigračima, Giorgiu Chielliniju, Paulu Dybali i Leonardu Bonucciju.

VIDEO SUKOBA Veliki neredi: Slavlje preraslo u sukob, navijači Rivera uhićeni

Kad su tri svjetski poznata nogometaša došla na stadion, odgovor zaštitara bio je: ne može! No pasaran. Ne igra Real nego River i Boca, nema veze tko ste - u počasnu ložu ne možete.

I trojica igrača Juventusa, višestruki finalisti Lige prvaka i višestruki prvaci Italije okrenuli su se i krenuli u traženje alternativnog ulaza na svoja mjesta. Ili 'snađi se druže' ili nećeš gledati utakmicu premda si sam igrao i stoput veće tekme.

SLAVIO U PRODUŽETKU Bombetina od prečke za titulu: River je prvak Južne Amerike!

Na kraju je ključan ispao španjolski Paula Dybale i dečki su trčanjem ukrug na kraju ipak našli ulaz na kojem su ih pustili u ložu, a Bonucci se onda sa time i pohvalio: 'I mi smo tu'!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 10.12.2018.

    Glupost...Krivi ulaz su izabrali...

  • sena2 10.12.2018.

    Cista samopromocija lakrdije dodjeljivanjem stadiona ovim nebitnim juznoamerikancima..Da se objavi stotine slika i izjava poznatih licnosti..Gnoj se osjeti iz stale

  • Kranksvester 10.12.2018.

    CR najbolji igrač Serie A? Hmm, zar niste vi prije par dana napisali članak o dodjeli nagrada u Seria A, gdje je Icardi proglašen mvp prošle sezone? Kako sad odjednom CR najbolji igrač Seria A? I to nakon 10 kola.. mogao bi autor članka napisati kako je to osobno mišljenje, a ne službeni podatak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare