To je to što me zanima!

Noć prekrasnih golova: Zabijali Hamšik, Özil, De Bruyne, Zuffi

Kakav gol, kakva majstorija! Jučerašnji dan donio nam je neke fantastične golove, a onaj Mesuta Özila lagano bi mogao konkurirati za nagradu Puskas
Vidi originalni članak

Prva večer četvrtog kola Lige prvaka donijela nam je neke zaista zanimljive susrete, događaje i golove. Utakmica Manchester Cityja i Barcelona bila je za pamćenje, nogometna rapsodija.

Upravo je na toj utakmici pao jedan prekrasan gol u režiji Belgijca Kevina De Bruynea.

Arsenal je nakon 20 minuta igre na gostovanju kod Ludogoreca gubio 2-0. Vratili su se Wengerovi momci na 2-2 golovima Xhake i Girouda, no do 88. minute imali su samo jedan bod u rukama. No onda na scenu stupa Mesut Ozil. Kakva majstorija!

Napoli je na gostovanju kod Bešiktaša izvukao bod u zadnjih 15-ak minuta utakmice. Prvo je domaćin poveo preko Quaresme iz penala, da bi Marek Hamšik spasio Napolitance u 82. minuti sjajnim udarcem.

Utakmica PSG-a i Basela donijela nam je dva sjajna gola, svaki s po jedne strane. Prvo je Zuffi zabio fantastičan gol s kojih 35 metara iskosa da bi Meunier odgovorio fantastičnim volejem za pobjedu PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Joker 🃏 02.11.2016.

    Hamsikov gol je po meni ljepši od De Bruynevoga.

  • DembeleOs287 02.11.2016.

    Da sve su to lijepi golovi ali ozilov gol je definitivno broj 1 jer svakom moze sjesti na volej ili slobodnjak ali ovo je cista genijalnost koju ima jako mali broj nogometasa

  • Gunersss_ 02.11.2016.

    Ozil treba u zatvor,sta im je jucer napravio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare