To je to što me zanima!

NogoCop: Igra u Bundesligi dok noću hvata kriminalce

Osim igranja za St. Pauli, Fabian Boll na ulicama hvata kriminalce. Radi kao policajac, odnosno viši je policijski komesar i baš svaki dan je na poslu
Vidi originalni članak

Ime Fabian Boll vjerojatno ne zvuči poznato. On je solidni nogometaš koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Igrao je u nepoznatim niželigaškim klubovima, jedini poznatiji je HSV u kojem se kratko zadržao. No, Boll je iznenada postao zanimljiv jer je klub u kojem igra, St. Pauli, ušao u Bundesligu, a Fabian ima i pravi posao, jedini u ligi.
Osim treninga i igranja, Boll na ulicama hvata kriminalce. Naime, radi kao policajac, odnosno viši je policijski komesar i svaki dan je na poslu.
- Bit će mi lakše kad smo u prvoj ligi jer utakmice najčešće igramo subotom, a ne kao dosad, petkom ili ponedjeljkom, pa neću morati tražiti neplaćene slobodne dane - kaže Boll.
Neke huligane koje je uhvatio zna vidjeti i na tribinama. Ove će sezone posjećivati najveće njemačke nogometne stadione.
- Bit će čudesno, veselim se Bayernu, Schalkeu i ostalima - raduje se neobični Nijemac koji će s malim klubom konačno probati ostvariti zapažene rezultate. St. Pauli je svega pet sezona bio u najboljoj njemačkoj ligi, a najveći uspjeh ostvarili su 2002. godine. Pobijedili su veliki Bayern koji je tada bio svjetski klupski prvak. Ispali su iz lige, a kasnije tiskali majice sa duhovitim sloganom 'pobjednici pobjednika Interkontinentalnog kupa'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • romanista 22.07.2010.

    eins zwei polizei

  • ciLa 22.07.2010.

    Ako se pokaže dosta dobar, onda bi i osalim nogometašima trebalo naći posao....:):):)

  • ajmohrvatska0508 22.07.2010.

    m...zanimljivo, a i dosta poučno za Hrvate. Ovaj čovjek trenira naporno i igra nogomet (i to u Bundesligi), a uz to čovjek ima drugi posao. Znači nema vremena za beskonačno izležavanje, pljuvanja po svojoj državi, svakodnevnih ispijanja kavica, kao što prakticira većina od 300tisuća nezaposlenih u Hrvatskoj. Čast iznimkama koji se stvarno bore za posao i daju sve od sebe, no kad bolje pogledaš, točno takve nećeš čuti da stalno kukaju da nemaju. Upravo ćeš ovu većinu ljenčina što stalno pljuju i kukaju su točno ti licemjeri s kutijom cigareta na stolu i neznaju šta će sa sobom, pa onda najčešća rečenica: ...\"ova država je u banani, bla bla bla...\" baš takvi ustvari mole Boga da ne nađu nikako posao jer su lezilebovići koji znaju živjeti na tuđoj grbači !

Komentiraj...
Vidi sve komentare