To je to što me zanima!

Nogometaš Sunderlanda u svom domu izboden nožem

Calum Davenport nastradao je u petak navečer pod zasad nerazjašnjenim okolnostima. U vrlo je teškom stanju, navodno je u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Branič West Hama Calum Davenport (26), koji je trenutno na posudbi u Sunderlandu, tijekom noći sa petka na subotu teško je stradao u svom domu u rodnom Bedfordu. Nekoliko puta uboden je nožem u noge, nakon čega je izgubio jako puno krvi. Što se dogodilo i tko je Caluma teško ozljedio zasad nije poznato, zna se jedino da je nogometaš u jako teškom stanju. Navodno je zbog gubitka velike količine krvi čak i u životnoj opasnosti, dok je njegova nogometna karijera, već sada je jasno, vrlo vjerojatno završena. Barem tako kažu neslužbene informacije s Otoka.
Ubode nožem zadobila je i Calumova majka, koja je s njim bila u kući. I ona je hospitalizirana, ali prošla je bolje od njega, budući da su liječnici objavili kako je ona izvan životne opasnosti. Policija zasad o cijelom slučaju šuti, no vrlo brzo trebalo bi se znati što se dogodilo te kobne noći u Bedfordu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare