To je to što me zanima!

Nogometaša Sportinga prijatelj je upucao u prsa pa pobjegao!

Tavares je bio u automobilu s nekoliko prijatelja, a jedan od njih je kod sebe imao pištolj. Navodno je slučajno ispalio metak, koji je ranio nesretnog nogometaša. Mladić se ipak uspio izvući
Vidi originalni članak

Mladi portugalski reprezentativac Bruno Tavares (18) skoro je izgubio život zbog gluposti. Nogometaš Sportinga u nedjelju je završio u lisabonskoj bolnici zbog bizarne šale s prijateljima.

Tavares je bio u automobilu s nekoliko prijatelja, a jedan od njih je kod sebe imao pištolj. Navodno je slučajno ispalio metak, koji je ranio nesretnog nogometaša. Portugalski U-18 reprezentativac odmah je prevezen u bolnicu. Ranjen je u prsa, ali izvukao se zbog sjajne i brze reakcije liječnika.

Nogometaš se osjeća bolje pa je pušten kući, a o njemu je brigu preuzela liječnička služba Sportinga. Incident je tek sad dospio u javnost, a policija još traga za mladićem koji je pucao u Tavaresa.

Tavares igra za rezervnu momčad Sportinga, a ove je sezone postigao dva gola. S portugalskim velikanom ugovorno je vezan do 2025., a ako želi uspjeti u nogometu, morat će birati bolje društvo...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare