To je to što me zanima!

Nogometaši Partizana: Samo ne Dinamo, dajte nam Celtic

Dinamo i Partizan mogu se susresti u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Ždrijeb je sutra u podne, a nogometaši Partizana ne bi bili sretni da izvuku Dinamo
Vidi originalni članak

Celtic je atraktivan protivnik, svakako jedan od najtežih, no mislim da bi ih mogli proći. Ne znam ni sam pravi razlog, ali volio bih da izvučemo Celtic. Imamo šanse protiv njih, rekao je veznjak Partizana Petar Grbić (25).

Partizan je u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka pobijedio HB Torshavn 3-0, a prođe li dalje, u trećem pretkolu mogao bi izvući Dinamo. Ždrijeb je u petak u podne.

- Rano je još govoriti o ždrijebu. No, iskreno, ne bih volio da izvučemo Dinamo. Radije bih igrao protiv Celtica, ne bih se bunio da izvučemo Škote - dodao je napadač Partizana Petar Škuletić (24), strijelac jednog gola protiv momčadi s Ovčjih otoka.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Prva Proleterska 25.07.2014.

    Šta to oni kao da se boje kluba , koji gola nije dao u ligi. Ako dobro promislim nisu ni autogol zabili! A jes klubova jednim i drugim. Pula, Belupo, Hrvatski dragovoljac , Šibenik, Lokomotiva,Zadar. A na drugoj strani Jagodina, leskovačka mučkalica od Zvijezde , pa Obilić- gangsterski klub, itd.

  • Pivica velika 18.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mustafa Aga 18.07.2014.

    Sta je prpa..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare