To je to što me zanima!

Nogometaši Varaždina terene zamijenili s - kartinzima!

Michele Šego odnio je pobjedu u uzbudljivoj utrci nogometaša Varaždina na karting stazi Rauš u Novom Marofu. Momčad Marija Kovačevića iskoristila je reprezentativnu stanku kako bi se malo zbližili
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina dobro su iskoristili reprezentativnu stanku. Prvo su nogometaši Varaždina dobili četiri dana slobodno, a potom su proteklog vikenda odigrali prijateljsku utakmicu sa slovenskim prvoligašem Murom. Završilo je 1:1. Zatim su se okrenuli 27. kolu SuperSport HNL-a i utakmici s Lokomotivom.

No, prije utakmice varaždinski nogometaši vozili su karting na stazi Rauš u Novome Marofu.

– Baš je bilo odlično. Ipak su limitirali kartinge do 70 kilometara na sat da ne bi bilo nismo znali – smije se Mario Kovačević, trener Varaždina koji je bio jedan od inicijatora teambuildinga.

VARAŽDINOV AS DROŽĐEK 'U Dortmund me doveo Edin Terzić! I nije bilo popusta kod Reusa, Aubameyanga i ostalih'

- Već jedno vrijeme razgovaramo o tome i sad smo to proveli u djelo. Baš smo se lijepo podružili – ističe Kovačević, koji je također uskočio u bolid.

Skoro su svi sjeli za volan

No, gotovo svi igrači sjeli su u jurilice i natjecali se. U finalnoj borbi najbrži je bio Michele Šego, a iza njega završili su Igor Postonjski, Leonard Vuk i Tonio Teklić.

Nakon teambuildinga, fokus je jedino i isključivo na nedjelji i utakmici s Lokomotivom. U zadnja dva prvenstvena susreta, Varaždinci su slavili s 2:1 te stigli do remija (0:0).

- Lokomotiva igra i možda i najbolji nogomet u ligi, naročito u drugom dijelu sezone. Izrazito opasna i okomita ekipa. No, vjerujem da opet možemo biti na visini te stići do bodova – rekao je Kovačević čija momčad trenutno drži 4. mjesto Lige s 36 bodova, bodom manje od trećeplasiranog Osijeka.

Može li Varaždin izboriti Europu?

- Sad ulazimo u zadnju četvrtinu prvenstva. Igračima ponavljam da nismo na 4. mjesto slučajno. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti – zaključio je Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare