Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nogometaši Varaždina terene zamijenili s - kartinzima!

Nogometaši Varaždina terene zamijenili s - kartinzima!
3

Michele Šego odnio je pobjedu u uzbudljivoj utrci nogometaša Varaždina na karting stazi Rauš u Novom Marofu. Momčad Marija Kovačevića iskoristila je reprezentativnu stanku kako bi se malo zbližili

VIDEO

Nogometaši Varaždina dobro su iskoristili reprezentativnu stanku. Prvo su nogometaši Varaždina dobili četiri dana slobodno, a potom su proteklog vikenda odigrali prijateljsku utakmicu sa slovenskim prvoligašem Murom. Završilo je 1:1. Zatim su se okrenuli 27. kolu SuperSport HNL-a i utakmici s Lokomotivom.

No, prije utakmice varaždinski nogometaši vozili su karting na stazi Rauš u Novome Marofu.

– Baš je bilo odlično. Ipak su limitirali kartinge do 70 kilometara na sat da ne bi bilo nismo znali – smije se Mario Kovačević, trener Varaždina koji je bio jedan od inicijatora teambuildinga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'U Dortmund me doveo Edin Terzić! I nije bilo popusta kod Reusa, Aubameyanga i ostalih'
'U Dortmund me doveo Edin Terzić! I nije bilo popusta kod Reusa, Aubameyanga i ostalih'

- Već jedno vrijeme razgovaramo o tome i sad smo to proveli u djelo. Baš smo se lijepo podružili – ističe Kovačević, koji je također uskočio u bolid.

Skoro su svi sjeli za volan

No, gotovo svi igrači sjeli su u jurilice i natjecali se. U finalnoj borbi najbrži je bio Michele Šego, a iza njega završili su Igor Postonjski, Leonard Vuk i Tonio Teklić.

Nakon teambuildinga, fokus je jedino i isključivo na nedjelji i utakmici s Lokomotivom. U zadnja dva prvenstvena susreta, Varaždinci su slavili s 2:1 te stigli do remija (0:0).

- Lokomotiva igra i možda i najbolji nogomet u ligi, naročito u drugom dijelu sezone. Izrazito opasna i okomita ekipa. No, vjerujem da opet možemo biti na visini te stići do bodova – rekao je Kovačević čija momčad trenutno drži 4. mjesto Lige s 36 bodova, bodom manje od trećeplasiranog Osijeka.

Rijeka: SuperSport Hrvatska nogometna liga 25. kolo., HNK Rijeka - NK Varaždin

Može li Varaždin izboriti Europu?

- Sad ulazimo u zadnju četvrtinu prvenstva. Igračima ponavljam da nismo na 4. mjesto slučajno. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti – zaključio je Kovačević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...