To je to što me zanima!

Nogometašica ima bolju ocjenu na Fifi od Benzeme i Mbappea

Među nogometašima, najbolji su Benzema, Lewandowski, Mbappé, De Bruyne i Messi (svi ocjenu 91), a zanimljivo, i Ronaldo je u 'Top 10'. Luka Modrić najbolje je ocijenjeni hrvatski nogometaš
Vidi originalni članak

Ljubitelji planetarno popularne video-igrice 'Fifa' s nestrpljenjem iščekuju utorak kada počinje nova 'sezona'.

Neki od njih možda će se iznenaditi kada vide koji igrač ima najveću ocjenu u igrici. Ne, to nije Mbappé, Haaland, Messi, Ronaldo ili Lewandowski. Najveću ocjenu (92) ima Alexia Putellas, kapetanica španjolske reprezentacije i nogometašica Barcelone. Na 'coveru', odnosno omotu igrice su Kylian Mbappé i još jedna nogometašica - Sam Kerr.

UTAKMICA S BIH POD UPITNIKOM Ruska reprezentacija odigrala utakmicu nakon gotovo godinu dana i jedva izbjegla blamažu

Među nogometašima, najbolji su Benzema, Lewandowski, Mbappé, De Bruyne i Messi (svi ocjenu 91), a zanimljivo, i Ronaldo je u 'Top 10'.

Luka Modrić najbolje je ocijenjeni hrvatski nogometaš s 88, a prati ga Marcelo Brozović s 86. Ocjenu 80 ili više od hrvatskih nogometaša imaju još samo Perišić, Kovačić, Rakitić, Kramarić, Gvardiol, Pašalić, Rebić, Majer i Livaković. Najveće zvijezde Dinama i Hajduka, Mislav Oršić i Marko Livaja, dobili su ocjenu 77.

EVO GDJE SU SADA Skok Vatrenih na Fifinoj listi! U Beču možemo doći blizu top 10

Podsjetimo, video-igrica koja je oborila Guinnessov rekord za najprodavaniju sportsku video-igricu u svijetu od sljedeće sezone nosit će ime EA Sports FC nakon što je objavljeno da partnerski ugovor između Electronic Artsa i Fife završava 12. srpnja 2023. godine, nakon točno 30 godina suradnje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare