To je to što me zanima!

Nogometna euforija: Tisuće navijača krenulo na Maksimir

Navijači su skandirali i protiv izvršnog predsjednika kluba, Zdravka Mamića. Na čelu kolone nosili su transparent na kojem na kojem je pisalo: "Lopovi odlazite!"
Vidi originalni članak

Najveći derbi hrvatskog nogometa izazvao je navijačku euforiju kakva već godinama nije viđena u Zagrebu.

Bad Blue Boysi okupili su se iza 16 sati na Kvaternikovom trgu i zajedno u velikoj koloni u pratnji policije krenuli prema maksimirskom stadionu. Zagrebom se su orili povici "Dinamo, Dinamo" i navijačke pjesme.

Navijači su skandirali i protiv izvršnog predsjednika kluba, Zdravka Mamića koji je trenutno u istražnom zatvoru u Remetincu. Na čelu kolone nosili su veliki transparent na kojem je pisalo: "Lopovi odlazite".

Derbi je izazvao i veliki odaziv Torcide. Navijači su na utakmicu krenuli iz Splita "Bilim vlakom", no brojni navijači Hajduka u Zagreb su stigli i automobilima. Policija ih je do 17 sati čekala na parkiralištu Borongaj, kako bi organizirano i na vrijeme ušli na tribine. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kraljdk 13.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • patagonija1 13.07.2015.

    Avatar34....nemoze bez politike a?. inace, otisli su mamici a otici ce jos poneki ADZ bankomat

  • lionjumps 12.07.2015.

    najvaznije je da Hajduk bude ispred Dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare