To je to što me zanima!

Nogometna fešta u Beletincu: Inter se namučio kod Bednje

SUSJEDI Inter je slavio kod Bednje 3-0 u šesnaestini finala Kupa. Trener Bednje Saša Paska i trener Intera Samir Toplak nekoć su igrali zajedno, a žive u istom mjestu, Gornjem Knegincu kod Varaždina
Vidi originalni članak

U malom pitoresknom mjestu Beletinec u općini Sv. Ilija u utorak  je odigrana utakmica šesnaestine finala Hrvatskog kupa između domaće Bednje i prvoligaša Intera iz Zaprešića, a slavili su Zaprešićani 3-0. 

Toplakova momčad povela je u 5. minuti preko Ivana Mamuta, dok je isti igrač u 40. minuti zabio za 2-0.

Konačnih 3-0 postavio je Goodness Ajayi u 81. minuti.

Najbolju priliku na susretu, Beletinčani su imali u 72. minuti kada je Ante Ivančić sam izašao pred golmana gostiju, ali pucao je pored gola.

- Nismo se osramotili i pokazali smo zube Interu. Imali smo nekoliko dobrih prigoda, no nedostajalo je mirnoće u završnici. Gosti su nas kaznili, no držim da je pobjeda čak i previsoka -  rekao je Saša Paska, trener Bednje.

On je hrvatskoj javnosti poznatiji kao bivši igrač Varteksa i Rijeke, a iz riječke epizode najpoznatiji je po lomu noge nogometaša Croatije Silvija Marića, koji je u to vrijeme igrao najbolji nogomet u karijeri. 

Paska je u svojoj igračkoj karijeri, kad je branio boje Varteksa, svlačionicu dijelio sa Samirom Toplakom, trenerom Intera.

Inače, obojica trenera žive u Gornjem Knegincu kod Varaždina i susjedi su. 

- Lijepo je bilo igrati protiv svojeg prijatelja. Prava nogometna fešta i ova utakmica mi je otvorila oči jer sedmorica igrača koja su startala protiv Bednje zaista zaslužuju što su na tribinama u utakmicama 1. HNL. Naravno bilo je tu i dobrih stvari. Svakako su se istaknuli Mamut i Ajayi - rekao je Samir Toplak

Nakon susreta uslijedilo je zajedničko druženje uz dobru kapljicu te živu glazbu, a fešta će sigurno trajati do dugu noć.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • james11 18.09.2018.

    Ovo su prave utakmice ne ova Liga prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare