To je to što me zanima!

Nokaut godine? 'Pogledao sam to na internetu i htio isprobati'

Probao sam baciti direkt pa krenuti na rušenje, a on je spustio ruke. Rekao sam si "To je to, vrijeme je". Izveo sam potez i - bum, objasnio je Davy Gallon karate potez kojim je nokautirao Rossa Pearsona
Vidi originalni članak

"Rolling thunder kick" udarac je koji potječe iz karate-discipline kyokushin, a kako izgleda kad uspije u praksi pokazao je francuski MMA borac Davy Gallon (30) protiv Engleza Rossa Pearsona (35) u meču velter kategorije na prvoj priredbi promocije Probellum održanog prošle subote u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pogledao sam video na YouTubeu u hotelskoj sobi i pokušao taj potez jednom, dvaput na treningu. Trener mi je rekao: "Znaš li da je Ross Pearson, dobar protivnik i velik borac, s druge strane?". Kad sam mu rekao da jesam, dao mi je dozvolu i napomenuo da to mogu isprobati tek na kraju borbe - rekao je Gallon za MMA Junkie.

Tako je i bilo i - pogodio je, i to kako. Iz okreta u čučnju poletio je i opalio ga nogom u glavu. Pearson, koji se vratio iz mirovine osam mjeseci nakon posljednje borbe u UFC-u, pao je kao pokošen.

- Probao sam baciti direkt pa krenuti na rušenje, a on je spustio ruke. Rekao sam si "To je to, vrijeme je". Izveo sam potez i - bum! Sjeo je na njegovu glavu - dodao je Gallon, koji se nada kako će fenomenalnim nokautom privući pažnju i poznatijih MMA organizacija poput UFC-a i Bellatora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.11.2019.

    Što mislite, bi li mogao ovako knockoutirati Masvidala, da se ovako bacim i pogodim ga petom u glavu, iako nikad nisam trenirao MMA?

  • antikomunist70 21.11.2019.

    Ovo se SPORTOM zove⁉️Merda..🤕🤕🤕

  • GOVORIM-istinu 21.11.2019.

    mogao je ubiti čovjeka, to nije nikakav sport, nego masakr !

Komentiraj...
Vidi sve komentare