To je to što me zanima!

Nole se povjerio Francuzima: Sutra mogu završiti karijeru

Đoković, kojemu su 32 godine, ulazi u završnu fazu svoje karijere koja, a za to je velika vjerojatnost, neće dočekati dugovječnost u kojoj i dalje dominira Roger Federer
Vidi originalni članak

Zapravo, više nemam obaveze igrati. Mogao bih sutra završiti karijeru jer otac sam dvoje divne djece, a sin ima pet godina i pred polaskom je u školu. Volio bih više vremena provoditi s njima, povjerio se Novak Đoković u razgovoru za francuski Canal+.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković, kojemu su 32, ulazi u završnu fazu svoje karijere koja, a za to je velika vjerojatnost, neće dočekati Federerovu dugovječnost.

NIJE JOJ LAKO Dijana Đoković: Sve je bilo OK dok moj sin nije postao broj 1

- Ipak, sretan sam što igram. Vrlo sam motiviran. Spreman sam za nove pobjede u ovom sjajnom sportu.

Koji i dalje nose "starci", Velika trojka koju uz Đokovića čine Federer i Nadal. S obojicom Beograđanin ima pozitivan omjer, sa Švicarcem 26-22, a sa Španjolcem 28-26..

ATP MASTERS Šok u Šangaju: Grk Tsitsipas slavio protiv Novaka Đokovića

- Da, osjećam da imam psihičku prednost. Tako je prije početka meča, ne tijekom. Kada igrate, koncentrirani ste samo na sljedeći poen, ali prije meča, da, osjećam da sam u prednosti.

Tko će na kraju biti u prednosti kada su u pitanju Grand Slamovi, to je i dalje borba u kojoj se još ne nazire pobjednik. Federer ima 20, Nadal 19, a Đoković je na 16...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 30.10.2019.

    Kriminalno igra danas, srećom pa je challenger igrač s druge strane mreže!

  • tomislavk59 30.10.2019.

    Prvo slijedi AO sljedece godine. Djokovic brani naslov a Rafa finale. Biti ce zanimljivo i na finalsu koji pocinje za desetak dana. Federer ce igrati RG iduce godine. A i OI ce igrati.

  • bili_os 30.10.2019.

    Najveci ciljevi u iducoj godini su Roland Garros i olimpijske igre. Osvajanjem toga postaje najveci svih vremena,iako je i sada po mnogima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare