To je to što me zanima!

Norveško čudo od djeteta od srijede postaje dio Bayerna

Martin Odegaard već neko vrijeme ide s jednog na drugi trening svjetskih velikana, a u utrci za njegov potpis pobijedio je Bayern München. U srijedu ima 16 godina
Vidi originalni članak

Na svoj 16. rođendan Martin Odegaard u srijedu će objaviti da je potpisao ugovor s Bayernom . Tako barem pišu njemački mediji, a Bayern je potvrdio informaciju da je norveški talent trenirao s Bavarcima.

- To je najveći talent ovog stoljeća - rekao je Karl-Heinz Rummenigge , čelni čovjek Bayerna.

Odegaard je rekao da je bio navijač Liverpoola , s kojim je također trenirao, a uz "redse" i Bayern, spominjali su se još i Real , Ajax i Arsenal . Kraljevski klub trebao je biti siguran odabir Norvežanina, ali Sport1 prenosi kako je dogovor s Bayernom već postignut.

O Odegaardu se čulo širom svijeta nakon što je sa samo 15 godina i 300 dana zaigrao za reprezentaciju Norveške. Protiv Bugarske je odigrao nešto manje od pola sata i postao najmlađi nogometaš koji je ikad igrao u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo .

Talentiranog Martina vidjet će i hrvatska publika, jer Norveška u Zagrebu gostuje 28. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tomicalomica 17.12.2014.

    Djecu u profesionalce ? Ima li tu neka dobna granica , po svemu sudeci nema. Taj decko ce sa 25 god biti veteran.

  • strmi007 16.12.2014.

    Bravo za njega

  • drmm 16.12.2014.

    ...meni po stilu sliči na onog halilovića, iz olimpika...pa što se hajduk i tu nije umiješao...dva takva talenta u jednom danu,to se ne posreći ni barci u najboljim danima---!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare