To je to što me zanima!

Norvežani u dvije minute okrenuli vodstvo Slavena

Slaven Belupo je u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige izgubio u gostima kod norveškog Tromsoa 2-1. Za Belupo je zabio Šafarić iz penala
Vidi originalni članak

Nogometaši Slaven Belupa otvorili su utakmicu u Norveškoj protiv Tormsoa nekako sramežljivo. Domaćini su prijetili preko svog najboljeg nogometaša Moldskkrea, no njegove udarce Rodić je mogao samo pogledom ispratiti u gol-aut. Gosti su se probudili tek u 10. minuti kada odlično puca Maras, no Salhman brani. U prvih pola sata bilježimo još jedan pokušaj Lindperea koji sam izbija pred Rodića, no golman Belupa odlično brani.
Slavenu je 35 minuta trebalo da se oslobodi i hrabrije krene u napad. Isplatilo se to u 37. minuti kad Šafarić u priliku gura Vručinu kojeg u šesnaestercu ruši branič Tromsoa i sudac svira penal. Iz kaznenog udarca zabija Šafarić i Belupo iznenađujuće vodi 1-0. Tim rezultatom se odlazi i na odmor.
U drugo poluvrijeme nije se ušlo sa nekim velikim prilikama. No tada slijede odlične dvije minute domaćih. Najprije u 67. iz blizine izjednačuje Moldskree, a onda u 69. minuti ubačaj s desne strane i Rushfeldt glavom postavlja konačnih 2-1.
Ipak, Slaven Belupo može biti zadovoljan rezultatom. U Koprivnicu se vraćaju s vjerom u prolaz i saznanjem da im je na njihovom stadionu dovoljna i minimalna pobjeda od 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 31.07.2009.

    pa da ipak je tromso najseverniji euroligas mogu bit zadovoljni s rezultatom

  • user_38805 30.07.2009.

    steta velika ali mislim da ce slaven proci

Komentiraj...
Vidi sve komentare