To je to što me zanima!

Norwich svladao Boro u finalu doigravanja, zgrabio 170 mil. €

Cameron Jerome i Nathan Redmond golovima u prvih 15 minuta odveli su Norwich City prema slavlju u finalu doigravanja za Premiership i donijeli mu bogatu nagradu
Vidi originalni članak

Nakon samo jedne sezone boravka među drugoligašima, Norwich City vraća se u Premier ligu. "Kanarinci" su u finalu doigravanja za ulazak u elitno društvo engleskog nogometa svladali Middlesbrough 2-0 na vrlo dobro ispunjenom Wembleyju.

Sve je bilo riješeno u prvih 15 minuta, kad je Norwich zabio oba gola. Cameron Jerome u 12. minuti lijepo je prizemno plasirao loptu u desni kut za prednost žuto-zelenih, a tri minute potom Whittaker je uposlio Nathana Redmonda za konačnih 2-0.

Matthew Childs/Livepic/Reuters/PIXSELL

Procjenjuje se kako će "kanarinci" od povratka u Premiership ukupno inkasirati najmanje 120 milijuna funti odnosno oko 170 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zilezilavi 26.05.2015.

    josipe sto je boro jel to nk borovo ili

  • rvp444 26.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sly_theKing 26.05.2015.

    wtf? 170 mil eura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare