To je to što me zanima!

NOTW: Sunderland će na ljeto dovesti Darija Srnu?

Igrači koje dovedemo moraju imati dokazanu kvalitetu, kaže menadžer engleskog prvoligaša Sunderlanda Steve Bruce pritom misleći i na Srnu
Vidi originalni članak

News of the World izvještava o zanimanju Sunderlanda za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darija Srnu (27). Srna bi na ljeto mogao napustiti momčad Šahtara, a sugerira NOTW, a engleski tabloid tvrdi da je za njegov potpis zagrizao menadžer engleskog prvoligaša Sunderlanda Steve Bruce.
'Srna  je svoju kvalitetu dokazao i na klupskoj i na reprezentativnoj razini. U Šahtar je prešao iz Splitskog Hajduka 2003. godine, a sada je spreman za iskorak u jednu od najjačih europskih liga. No, za dovođenje talentiranog nogometaša zanimat će se mnogi klubovi. Minhenski Bayern i Fiorentina planiraju pripremiti ponude za Srnu, kojeg će nekako trebati privoljeti za dolazak u Sunderland', piše tabloid.
Steve Bruce želi u sljedećem prijelaznom roku momčad pojačati kvalitativno, a ne kvantitativno, pa je iskazao zanimanje i za Kevina Kuranyija. No, Schalkeov napadač, kojem na ljeto istječe ugovor, čini se, već je dogovorio prelazak u moskovski Dinamo.
- U prijelaznom roku želimo dovesti samo kvalitetne nogometaše, ako ih možemo dovesti. To, dakako, nije lako. Igrači koje dovedemo moraju imati dokazanu kvalitetu, a moramo i pronaći način kako da ih privučemo u naš klub - prenosi Bruceovu izjavu News of the World.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • svijet_je_lijep 16.04.2010.

    @Progress ajde samo mi ti reci sta fali corluki...jedan je od najboljih igraca na svojoj poziciji..samo sto ga u zadnje vrijeme muce ozljede..

  • Progress 16.04.2010.

    Ako Corluka moze biti standardan na desnom boku Tottenhama,onda i Srna definitvno moze to isto biti u jednom od klubova velike cetvorke.Kakav Sunderland,pa nije Srna neki balavac koji samo gleda da se proda u Premiership,vec dokazan igrac !

  • Progress 16.04.2010.

    @svijet_je_lijep Ne kazem da nesto fali Corluki,ali ako poredis njega i Srnu,Darijo je daleko bolji.Uzmi u obzir brzinu,prodornost,centarsut i iskustvo(eto recimo da su to glavne karakteristike dobrog bocnog igraca).I ako takav Srna nije zasluzio bolji klub od Corluke,ja onda stvarno ne znam...Nisam nigdje napisao da je Corluka los.

Komentiraj...
Vidi sve komentare