To je to što me zanima!

Nova bizarna ozljeda Ante Žižića

Naš košarkaš doista nema sreće. I jako je nedostajao Efesu u dramatičnoj završnici utakmice s Baskonijom, koju je turski velikan izgubio u produžetku
Vidi originalni članak

Ante Žižić (26) u petak se u utakmici Eurolige Efesa i Baskonije opet ozlijedio i morao je napustiti parket. Naime, suigrač Chris Singleton nehotično ga je zakačio po lijevom oku i Ante je morao izvan igre.

Do kraja se nije vraćao na parket, a dotak je postigao 11 koševa, uz šut 5/6, i imao dva skoka. Baskonia je pobijedila 114-111 (98-98).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žižiću je, podsjetimo, dok je igrao za Cibonu u utakmici s Krkom pukla čeljust, kad je bio u NBA ligi je igrajući za Cleveland dobio strašan udarac u okršaju s Denverom, kada ga je suparnički igrač Plumlee slučajno udario slaveći koš, a hrvatski je centar dobio poremećaj centra za ravnotežu.

Prošle ga je, pak, sezone slučajno zahvatio suigrač u Maccabiju Evans, nakon čega je Žižić pao i udario glavom u parket te završio u bolnici.

Od ozljede oka će se, vjerujemo, brzo oporaviti. Žižić ove sezone u Euroligi ima prosječno šest koševa, 3,2 skoka, 0,7 asistencija i 0,4 blokade po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatan 10 28.01.2023.

    Brzo ce taj nazad u Cibonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare