To je to što me zanima!

Nova era Clippersa: Griffin iz Los Angelesa seli u Pistonse

Deset dana prije završetka prijelaznog roka u NBA ligi Los Angeles Clippersi i Detroit Pistonsi dogovorili su veliki trade. Blake Griffin seli u Istočnu konferenciju nakon čak devet godina
Vidi originalni članak

Blake Griffin, zvijezda NBA momčadi Los Angeles Clippersa, odlučio je promijeniti klub i pridružio se Detroit Pistonsima.

Najbolji košarkaš Clippersa, 28-godišnji Griffin, koji je cijelu karijeru od 2009. proveo u Los Angelesu, tako će se u Detroitu priključiti Andreu Drummondu. Zajedno s njim u Detroit (22-26), koji se nalazi na devetom mjestu Istočne konferencije, odlaze i Willie Reed i Brice Johnson.

Pistonsi su u zamjenu za ovu trojku dobili Tobiasa Harrisa, Averyja Bradleyja i Bobana Marjanovića uz pick prve i druge runde drafta, javlja ESPN.

Ova razmjena igrača je veliko iznenađenje, budući da je Griffin (28), koji ove sezone ima prosjek od 22,6 koševa po utakmici, tijekom ljeta produžio ugovor s Clippersom na još pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nokia0102 30.01.2018.

    Teo i Marjanovic taman da se razigraju za reprezentaciju, bice to opak tim!

  • blokirani_lovac 30.01.2018.

    Volim ove trejdove, pogotovo sa velikim imenima

  • 30.01.2018.

    i bolje u clipersima neće ništa napraviti detroit bi mogao ako dovedu još koje pojačanje sljedeće sezone bit dobar,,govori se da bi lebron mogao u cliperse sljedećesezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare